ΒΕΛΟ: Εγκαίνια πλατείας στην κοινότητα της Ευαγγελίστριας με την παρουσία του Γ.Γ. Υποδομών Γιώργου Δέδε

0Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βέλου- Βόχας εγκαινίασε χθές Σάββατο βράδυ στην τοπική κοινότητα της Ευαγγελίστριας μία πανέμορφη πλατεία στο κέντρο του χωριού..

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος Αντιδήμαρχοι Πρόεδροί τοπικών κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.
Στα εγκαίνια ως επίσημος προσκεκλημένος παρευρέθει ο Γ.Γ Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες έγινε δεκτός με ίδιαίτερη χαρά απο του παρευρισκόμενους .
Εδώ να προσθέσουμε το Υπυργείο Υποδομών με την παρέμβαση του Γιώργου Δέδε έδωσε σημαντικά χρήματα στον Δήμο Βέλου- Βόχας για την περιοχή της Ευαγγελίστριας και συγκεκριμένα για ενα παραπόταμο της περιοχής που τα τελευταία χρόνια πλημμύριζε προκαλώντας καταστροφες στην κοινότητα. Το έργο ξεκινάει σύντομα ώστε το ποτάμι να πάψει να τρομάζει τους κατοίκους της περιοχής.
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ: Εγκαίνια πλατείας στην κοινότητα της Ευαγγελίστριας με την παρουσία του Γ.Γ. Υποδομών Γιώργου Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator