Δωρεάν θέσεις φιλοξενίας παιδιών οικονομικά αδυνάτων οικογενειών σε κατασκηνώσεις του Νομού Κορινθίας

0



Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κορινθίας, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των κατασκηνώσεων που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας, SROPT CAMP Α.Ε. (Λουτράκι), RANCH SKOlJRAS ΑΕ. (Σοφικό), SlJMMER FUN Ε.Π.Ε. (Ξυλοκέριζα) & FREELAND Ε.Π.Ε. (Χιλιομόδι) και μετά την ευγενική τους χορηγία, στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς προς τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, παραχωρούν δωρεάν σαράντα οκτώ (48) θέσεις φιλοξενίας κατά την τρέχουσα κατασκηνωτική περίοδο, σε παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε ένδεια.

Κατόπιν αυτών, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:

Οποια οικογένεια επιθυμεί να συμμετάσχει το παιδί της, ηλικίας από 6 έως 16 ετών, στο εν λόγω κατασκηνωτικό πρόγραμμα (οι αναφέρονται στο χρονικό διάστημα από 16/6/2017 μέχρι 27/6/2017 και οι υπόλοιπες 43 θέσεις αφορούν μέρος του χρονικού διαστήματος από 3/8/2017 έως 27/8/2017), μπορεί να υποβάλλει αίτηση στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (Αδειμάντου 22, Κόρινθος) με καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης αυτής, την Τετάρτη 14/06/2017, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά.

Αίτηση του Γονέα ή του κηδεμόνα του παιδιού (χορηγείται από την υπηρεσία μας).

Φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί της ακριβούς διεύθυνσης του τόπου διαμονής.

Εκκαθαριστικό της Εφορίας φορολογικού έτους 2015.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο Δήμο. οι πολύτεκνοι, εκτός του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο Δήμο, θα υποβάλουν και πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.).

Κάρτα ανεργίας σε ισχύ, εφόσον πρόκειται για άνεργο γονέα. Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που πιστοποιεί την οικονομική αδυναμία της οικογένειας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στα τηλέφωνα των Κοινωνικών Λειτουργών της Υπηρεσίας μας (2741363319 και 2741363320).

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δωρεάν θέσεις φιλοξενίας παιδιών οικονομικά αδυνάτων οικογενειών σε κατασκηνώσεις του Νομού Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator