Στην Ορεινή Κορινθία και την Ιστορική Μονή του Αγίου Γεωργίου - BINTEO

0Στην Ορεινή Κορινθία και την Ιστορική Μονή του Αγίου Γεωργίου ταξιδεύει αυτή τη φορά η εκπομπή της Rap Media "Ου Παντός" με το Γιώργο Ρουμελιώτη. Η εκπομπή καταγράφει την ιστορία της Μονής, παρακολουθεί μέρος της ξενάγησης επισκεπτών από όλη τη χώρα, συνομιλεί με τους επισκέπτες αλλά και τους Πατέρες που την κρατούν σήμερα «εν λειτουργία», γεύεται το μοναδικό γλυκό τριαντάφυλλο! «Κρυμμένη» σ ένα τοπίο μαγευτικό, γαλήνιο και κατανυκτικό δίνει το στίγμα της κάθε φορά που η λειτουργία ξεκινά με τον ήχο του ταλάντου που πάντα προπορεύεται…


Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Ορεινή Κορινθία και την Ιστορική Μονή του Αγίου Γεωργίου - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator