Β.Βαρδινογιάννης: Οικονομική στήριξη 8 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους της Motor Oil

0«Δεν μας αφορούν τα κόμματα, ούτε και εσάς απ'οτι γνωρίζω. Μας αφορά η δουλειά μας και η πατρίδα»

Κάλεσμα για εθνική ενότητα και ομοψυχία έκανε πριν από λίγο ο επικεφαλής του ομώνυμου ομίλου και πρόεδρος της Motor Oil, Βαρδής Βαρδινογιάννης.

Σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του και ακόμα πιο σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του ο Β.Βαρδινογιάννης μιλώντας στην γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, δήλωσε:

«Προβλήματα υπάρχουν διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα, τα δικά μας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί».

Ο ισχυρός άνδρες της ελληνικής επιχειρηματικότητας στάθηκε ιδιαίτερα στην αλληλεγγύη της εταιρείας προς τους εργαζόμενους και στην στήριξη των εργαζομένων προς την εταιρεία και τόνισε ότι «Δεν μας αφορούν τα κόμματα, ούτε και εσάς απ'οτι γνωρίζω. Μας αφορά η δουλειά μας και η πατρίδα»..

Αναφερόμενος στις έρευνες για υδρογονάνθρακες στον ελληνικό χώρο, ο διευθύνων σύμβουλος της Μότορ Όιλ Πέτρος Τζανετάκης ανέφερε ότι οι έρευνες σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος είναι "κάτι πολύ δύσκολο και πολύ μακρινό"

Η γενική συνέλευση ενέκρινε την παροχή οικονομικής στήριξης ύψους 8 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους καθώς και την διανομή μερίσματος ύψους 90 λεπτών ανά μετοχή, από τα οποία τα 20 λεπτά έχουν δοθεί ως προμέρισμα τον Νοέμβριο και τα υπόλοιπα 70 λεπτά θα καταβληθούν στις 3 Ιουλίου.

Είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες, αν όχι η μοναδική το 2017 που δίνει τέτοιο bonus στους εργαζόμενους.

Από τον/την Newsroom
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β.Βαρδινογιάννης: Οικονομική στήριξη 8 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους της Motor Oil"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator