ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΣΤΑ «ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2017»

0Στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων «ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2017» η «ΜΗΚΩΝΗ» σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων προσκαλεί τα παιδιά και τους γονείς τους, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου, να γνωρίσουν το άθλημα της Ιστιοπλοΐας.

Από τις 10:00 έως τις 15:00 θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ομίλου (Καλογεροπούλου & Ιπποκράτους, 2ο λιμανάκι Κιάτου), παρουσίαση, ενημέρωση και συζήτηση με γονείς και παιδιά για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας.
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΣΤΑ «ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2017»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator