Ναυτικός Όμιλος Άσσου: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός Αγώνας «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» - ΒΙΝΤΕΟ

0




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός Αγώνας «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» τον οποίο συνδιοργάνωσαν ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου και το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων, το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Οι  διαγωνιζόμενες κατηγορίες ήταν OPTIMIST και LASER 4,7. Οι αγώνες διεξήχθησαν στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Άσσου Κορινθίας. Συμμετείχαν 51 αθλητές από 8 Ναυτικούς Ομίλους, τόσο της Περιφέρειάς μας όσο και εκτός αυτής. Συγκεκριμένα συμμετείχαν με αθλητές οι εξής όμιλοι:

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΙΟΥ ‘ΙΑΣΩΝ’
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 'Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ'
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Οι καλές καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την άριστη διοργάνωση και προετοιμασία του αγώνα, σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων, συντέλεσαν ώστε ο Ναυτικός Όμιλος ΑΣΣΟΥ να αποκομίσει θετικά σχόλια από τους φιλοξενούμενους ομίλους και να αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο.

Οι νικητές ανά κατηγορία σκαφών στην Γενική Κατάταξη είναι οι ακόλουθοι:
LASER 4,7: 1Η ΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ - ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ.
OPTIMIST:  1Η ΘΕΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ).
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας στα επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα / Κύπελλα OPTIMIST.

Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ναυτικός Όμιλος Άσσου: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός Αγώνας «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator