Αλ. Πνευματικός: 1500 μερίδες φαγητού σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κορινθίων - ΒΙΝΤΕΟ

0Την  Ένταξη του Δήμου Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός στο πρόγραμμα σίτισης μαθητών Δημοτικών σχολείων του Δήμου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό για πρώτη φορά θα δίνονται καθημερινά 1500 μερίδες φαγητού σε μαθητές που θα επιλεγούν με ειδικά κριτήρια.

Ο κ. Πνευματικός θεώρησε επιτυχία την ένταξη του Δήμου μας στο πρόγραμμα αυτό, αν αναλογιστεί κανείς πως μόνο 3 δήμοι εντάχθηκαν από την Πελοπόννησο και ο Δήμος μας είναι μέσα σε αυτούς και ολοκλήρωσε πως την επόμενη χρονιά θα διπλασιαστούν οι μερίδες.

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλ. Πνευματικός: 1500 μερίδες φαγητού σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κορινθίων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator