Το θέρετρο της Κορινθίας που "γοήτευσε" την Turkish Airlines

0



Επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μέσω της Turkish Airlines, έχει καταφέρει να προσελκύσει το Hyades Mountain Resort, ένα οικογενειακό σαλέ στα Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας που παραπέμπει σε ελβετικό χωριό.

Όπως αναφέρει στο Capital.gr ο Γιάννης Λαζόπουλος, που έχει δημιουργήσει "από το μηδέν" το resort, η αποκλειστική συμφωνία με τον τουρκικό αερομεταφορέα επιτρέπει στους επιβάτες και στο προσωπικό της εταιρείας να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις κατά τη διαμονή τους στις πολυτελείς μεζονέτες στα Άνω Τρίκαλα της Ορεινής Κορινθίας.

Στους επιβάτες της Turkish Airlines, διανέμεται, μαζί με τα εισιτήρια, το ενημερωτικό φυλλάδιο του Hyades Mountain Resort όπου περιγράφονται οι προσφερόμενες παροχές, όπως έκπτωση 10% στις τιμές διαμονής.

Η συμφωνία "γεννήθηκε" μετά την επίσκεψη στα Τρίκαλα Κορινθίας στελεχών του τουρκικού αερομεταφορέα, οι οποίοι γοητεύθηκαν από την μοναδική ομορφιά της περιοχής.

Προορισμός για όλο το χρόνο

Το "στοίχημα" είναι το θέρετρο, που αποτελείται από επτά σπίτια και βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου χιλίων μέτρων στις πλαγιές της Ζήρειας, να αποτελέσει προορισμό για όλο το χρόνο.

Όπως σχολιάζει ο κ. Λαζόπουλος που "τρέχει" το Hyades μαζί με το γιο του Στέφανο, πρόκειται για εύκολο στόχο: η μικρή απόσταση (22 χλμ) από τις παραλίες του Ξυλοκάστρου (από τις οποίες αρκετές διαθέτουν "γαλάζια σημαία"), το υψόμετρο και η σύντομη απόσταση (142 χλμ) από την Αθήνα, αποτελούν το κατάλληλο μίγμα για όσους θα ήθελαν να συνδυάσουν βουνό με θάλασσα.

Το Hyades Mountain Resort ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010, έχει αναπτυχθεί σε έκταση περίπου 20 στρεμμάτων και έχει χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια και κοινοτικούς πόρους από το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Οι κατοικίες έχουν κατασκευαστεί με κορμούς δέντρων που μεταφέρθηκαν από την Φινλανδία από όπου προέρχεται και το αποκλειστικό μοντέλο κατασκευής.

Το Hyades Mountain Resort έχει καταφέρει να ενταχθεί στην λίστα με τα δέκα καλύτερα καταλύματα του ιστοτόπου Booking.com για το 2015, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές ως προς τα κριτήρια της αξίας, της φιλοξενίας και των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το κρασί

Μία από τις δωρεάν παροχές του καταλύματος προς τους φιλοξενούμενούς του είναι το ροζέ των Υάδων, το κρασί που μαζεύεται από τους καρπούς των ποικιλιών σταφυλιού "Περαχωρίτη" και "Αγιοργήτικου". Η μεγάλη ζήτηση του κρασιού με την ανάλαφρη γεύση, το ερυθρωπό χρώμα και την γλυκιά επίγευση ενθαρρύνει τους επικεφαλής του Hyades mountain resort να σχεδιάζουν την εμπορική διάθεσή του.

Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το θέρετρο της Κορινθίας που "γοήτευσε" την Turkish Airlines"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator