Γ.Ε.Λ. Χιλιομοδίου: Άρθρο του μαθητή Σελιώτη Κωνσταντίνου για το Survivor

0




Αποτελεί το επίκεντρο της σύγχρονης νεοελληνικής κοινωνίας έχοντας φανατίσει τεράστια ποσοστά του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού της τάξης του 70%. Διαθέτει ό,τι υλικό κρίνεται απαραίτητο την συνταγή της έλξης και της ταυτόχρονης αποχαύνωσης του Έλληνα. Ίντριγκες, σεξισμός, συνωμοτικοί κύκλοι και elite, και ένα σωρό ακόμη «ενδιαφέροντα» θέματα. Έχει εισβάλει και έχει εδραιωθεί στην καθημερινότητα του Έλληνα επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις περιορισμένες αναπτυξιακές δυνατότητες του ελληνικού στον πνευματικό τομέα.

Το παράξενο και αυτό το οποίο κάνει άξιο λόγου το γεγονός αυτό είναι πως όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια χρονική στιγμή που το ελληνικό κράτος βιώνει έντονες κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές κρίσεις. Στην κρίσιμη στιγμή αυτή καταφθάνει συμπληρωματικά η χάρη και η ακτινοβολία των ΜΜΕ να επιταχύνει την αυτοκαταστροφή μας ρίχνοντας την χαριστική βολή, πλημμυρίζοντας το τηλεοπτικό κοινό με ανούσιες πληροφορίες και θεματικές σκηνές που μόνο μια φλεβοτομημένη κοινωνία θα μπορούσε μα παρακολουθεί με τέτοια προσήλωση. Το γεγονός αυτό εννοείται σίγουρα έμμεσα από τους καναλάρχες κολοσσούς και αποβολές τις πολιτικές παρατάξεις , διότι δημιουργεί υποταγμένους και εφησυχασμένους πολίτες που βιώνουν μια ιδεατή πραγματικότητα .Οι πολίτες αυτοί είναι εύχρηστοι στο ευτελές παιχνίδι των κομμάτων και της πολιτικής.

Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.Ε.Λ. Χιλιομοδίου: Άρθρο του μαθητή Σελιώτη Κωνσταντίνου για το Survivor"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator