Ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί με φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων

0



Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με μία άκρως προκλητική λεζάντα.

«19 Μαΐου. Ας γιορτάσουμε την Ημέρα Νεολαίας Και Άθλησης. Θυμάμαι πάντα τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με αγάπη και σεβασμό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Για τους Τούρκους, η σημερινή μέρα είναι αργία. Τιμάται η άφιξη του Ατατούρκ στην Σαμψούντα, την οποία θεωρούν ως απαρχή του Πολέμου της Ανεξαρτησίας.

Ωστόσο, πρόκειται για μία «μαύρη» μέρα για τον Ελληνισμό, καθώς, σαν σήμερα, το 1919, ο Ατατούρκ δρομολόγησε τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της γενοκτονίας των Ποντίων μέχρι την Μικρασιατική Καταστροφή, το 1922, όπου οι Ελληνοπόντιοι που έχασαν τη ζωή τους, ξεπέρασαν τους 200.000, ενώ κάποιοι ιστορικοί ανεβάζουν τον αριθμό στις 350.000.


Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί με φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator