Hellenic Regularity Rally: Οι επιτυχίες της Α.Λ.Α.Κορινθίας

0



Hellenic Regularity Rally: Στην άτυπη μάχη των μελών της Α.Λ.Α.Κορινθίας νικητές αναδείχθηκαν οι ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ Χρήστος και ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος με το ALFA ROMEO GT 2000 Veloce του 1973 στην κατηγορία H, που τερμάτησαν στην 7η θέση της Γενικής.


Στο 2ο σκαλί του βάθρου οι Σωτήρης ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ και Μαρία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ με το FORD Escort RS2000 του 1967 και 3οι στην κατηγορία G.


και στην 3η θέση οι ΣΤΑΥΡΟΥ Χρήστος και ΣΤΑΥΡΟΥ Βασίλης με το OPEL ASCONA του 1981 στην κατηγορία Ι.


Τα κύπελλα για τα μέλη της Λέσχη μας αθλοθετήθηκαν από την ΡΕΚΚΑΣ Ξυλουργικά Α.Ε .


Στο Hellenic Regularity Rally αξίζει να σημειώσουμε και την παρουσία της ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά με 5 από τα ιστορικά αυτοκίνητα της εταιρίας να παίρνουν μέρος και να τερματίζουν.Τα πληρώματα θα ήταν τα εξής: Ρέκκας Νίκος οδηγός,συνοδηγό τον Πανάγγελο και συνεπιβάτη τον Βίκτωρα Ρέκκα με το Mini του ’76, ήταν το μικρότερο σε κυβικά αυτοκίνητο του αγώνα . Ανδρέας Βορτελίνος – Γεωργία Μπίτζιου με Bmw 1602 του ’72. Ασημάκης Σωτηρόπουλος – Σουφρίλας Θύμιος με Mercedes 123 του ’77. Λαουρδέκη Βασιλική – Πενταρά Μαρία με Vw Beetle το μόνο γυναικείο πλήρωμα . Τέλος, ερχόμενοι από Γαλλία αγωνίστηκαν οι Morellet Jean Claude “fenouil” – Morellet Danielle “puce” με Citroen DS.


Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Hellenic Regularity Rally: Οι επιτυχίες της Α.Λ.Α.Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator