ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ"

0


Το Σάββατο 6 ΜαΪου 2017, στο Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο, στην Κόρινθο, πραγματοποιήθηκε Βιωματικό Σεμινάριο - Συνάντηση, έμπνευσης και εμψύχωσης μέσω της Αφηγηματικής Τέχνης, με τη Μαρία Παπανικολάου.

Το παραμύθι, όπως εξήγησε η αφηγήτρια, είναι η συμπυκνωμένη γνώση πολλών ανθρώπων σε βάθος χρόνου.

Η Μαρία Παπανικολάου αφηγήθηκε το παραμύθι "Η γυναίκα από ξύλο". Το ίδιο παραμύθι, όπως μας πληροφόρησε, υπάρχει και συναντιέται σε όλο τον κόσμο. Η Μαρία επέλεξε μια παραλλαγή από τη Μικρά Ασία, η καταγραφή της οποίας έγινε το 1948.

Σύμφωνα με τη Μαρία Παπανικολάου, το συγκεκριμένο παραμύθι ταιριάζει στην εποχή των μεγάλων αλλαγών που βιώνουμε.

Το σεμινάριο αποτέλεσε ένα ταξίδι στον κόσμο εκείνων των παραμυθιών, που χρησιμοποιώντας σύμβολα, καθρεφτίζουν τον εσωτερικό κόσμο του ατόμου, τις αναζητήσεις του, τις ανάγκες του, τις σχέσεις του και τον αγώνα του να γνωρίσει αυτό που υπάρχει μέσα του, να το δει, να το αποδεχτεί και να αυτονομηθεί!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator