Π. Πολάκης: "Γκεσταπίτες, μενουμεευρώπηδες μη χαίρεστε, εμείς θα νικήσουμε"

0Π. Πολάκης: \"Γκεσταπίτες, μενουμεευρώπηδες μη χαίρεστε, εμείς θα νικήσουμε\"
Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και σε ύφος που δεν αρμόζει σε μέλος του υπουργικού Συμβουλίου επιτέθηκε ο Παύλος Πολάκης προς όσους άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση για τα αποτελέσματα του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, μέσω του λογαριασμού του.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης μίλησε για γκεσταμπίτες που χαίρονται επειδή ο αρχηγός τους, υπονοώντας τον Wolfgang Schaeuble, παίζει καθυστερήσεις.

«Γκεσταμπίτες, μενουμεευρώπηδες, βαστασοιμπλέδες ......μη χαίρεστε....
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ...όσο καθυστέρηση κι αν μας παίξει ο αρχηγός σας.....δεν εχει πολύ χρόνο ακόμα ......», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π. Πολάκης: "Γκεσταπίτες, μενουμεευρώπηδες μη χαίρεστε, εμείς θα νικήσουμε""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator