ΚΙΑΤΟ: Με την Όλγα συνατήθηκε ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος

0ΣΥΝΑΨΗ ενος "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" αποφασιστηκε στη συνάντηση που εγινε στο υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα μεταξυ 9 ΔΗΜΑΡΧΩΝ του δικτύου των θεματικών Μουσείων ΠΙΟΠ με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, Σοφία Στάικου, παρουσία της Γενικής Γραμματέας του Υπουργειου Πολιτισμου κας Μ. Βλαζακη, της Γενικης Γραμματέας του Υπουργειου Τουρισμού κας Ε. Κουρνέτα και των βουλευτών Αρκαδίας Κώστα Βλάση και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, αλλά και της βουλευτή Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σπύρος Σταματόπουλος
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με την Όλγα συνατήθηκε ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator