Απίστευτη επίθεση στα ΜΜΕ για να διασώσουν το κύρος… του Τσίπρα

0Νέα επίθεση κατά των δημοσιογράφων – στα όρια της γραφικότητας – εξαπέλυσε το Μαξίμου, το οποίο, προφανώς, έχει χάσει την ψυχραιμία του εξαιτίας της σφοδρής κριτικής που δέχεται για την τραγική κατάσταση που φέρνει την χώρα με τα νέα αχρείαστα μνημόνια και την διαρκή λιτότητα.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Με ένα non paper με απίστευτο περιεχόμενο επιχειρεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι … στηρίζουν τους κακούς ξένους προκειμένου να χτυπήσουν την κυβέρνηση. Όλο αυτό επειδή οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup αποκαλύπτοντας την άσχημη θέση στην οποία βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αλλά, και κυρίως, γιατί ανέδειξαν την αλλαγή θέσης του κυρίου Τσίπρα στο θέμα του χρέους.

Σε μια κανονική χώρα, με κανονικούς πολίτες, με κανονική δημοκρατία και κανονική ΕΣΗΕΑ, το πιο αυτονόητο όλων των πραγμάτων θα ήταν το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων πρωτίστως να προστατεύει ως κόρη οφθαλμού την ελευθερία της έκφρασης, των ΜΜΕ, την δυνατότητα της ατομικής γνώμης. Θα έπρεπε επίσης, τα πολιτικά κόμματα να … γυρίσουν την γη ανάποδα . Σε μια κανονική χώρα όλα αυτά…

Όχι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η κατασκευή εχθρών, η τεχνητή πόλωση ,όλες δηλαδή οι αγαπημένες και καθημερινές συνταγές της κυβέρνησης για να κρύψει την παταγώδη αποτυχία της σε όλα τα επίπεδα…. γίνονται δεκτές αδιαμαρτύρητα.

Η συνειδητή μετατροπή της μέρας σε νύχτα, του άσπρου σε μαύρο, που καταργεί τη στοιχειώδη λογική, δεν αποτελεί όπως θα έπρεπε την αιτία για να συγκλονιστεί συθέμελα η κοινή γνώμη, όλοι οι ορκισμένοι υπερήφανοι δημοκράτες αυτού του τόπου!

Στη χώρα μας εκτός από την χρεοκοπία, έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι ένα άλλο πολύ σοβαρό πρόβλημα. Γίνεται πλέον μια συνειδητή ιδεολογική επίθεση από πλευράς της κυβέρνησης εναντίον βασικών θεσμών η οποία θέτει σε αμφισβήτηση το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Πλήττεται και η απρόσκοπτη ενημέρωση, η ελευθερία της έκφρασης και όπου να’ ναι η αντίθετη άποψη απέναντι στο ολοκληρωτικό «ηθικό πλεονέκτημα» θ’ αρχίσει να προσβάλλεται πειθαρχικά.

Ευτυχώς που ακόμα η χώρα μας εξακολουθεί να είναι μέλος της ΕΕ διότι αυτές οι πρωτοφανείς πολιτικές ενέργειες που θα τολμούσαν μόνο δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής, ή καθεστώτα τύπου Πούτιν , ενέργειες επίσης που θυμίζουν με ανατριχιαστικό τρόπο το πιο αποτρόπαιο πρόσωπο του σταλινισμού, θα είχαν ολέθριες συνέπειες στις ατομικές ελευθερίες. Παρά ταύτα, το τραυματισμένο και επικίνδυνα απαξιωμένο πολιτικό μας σύστημα, δεν δείχνει να έχει την δυνατότητα να αντιδράσει, με αποτέλεσμα η δημοκρατία να κινδυνεύει με κατάρρευση και ότι τραγικό αυτή συνεπάγεται.
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτη επίθεση στα ΜΜΕ για να διασώσουν το κύρος… του Τσίπρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator