Λουκάς Παπαδήμος: Στιγμές τρόμου μετά την έκρηξη! Στο φορείο με σκισμένα ρούχα – Βίντεο ντοκουμέντο

0



- Αποκλειστικές εικόνες εξασφάλισε η εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon
- Η τρομοκρατική επίθεση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (25.05.2017) στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου
- Παγιδευμένος φάκελος προκάλεσε έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου, στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους δύο άνδρες – Και οι τρεις τραυματίστηκαν

Έχουν περάσει λίγα λεπτά από τις 18.28, όταν σημειώθηκε η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου, στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου, το απόγευμα της Πέμπτης (25/05.2017).

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, ενώ στο σημείο φτάνει ασθενοφόρο που παραλαμβάνει τον πρώην πρωθυπουργό για να τον μεταφέρει στον "Ευαγγελισμό".

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, φαίνεται ο Λουκάς Παπαδήμος ξαπλωμένος στο φορείο, με το παντελόνι του σκισμένο στο ύψος του δεξιού μηρού και εμφανές το τραύμα, εξαιτίας του οποίου υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση χθες το βράδυ.

 Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες

Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λουκάς Παπαδήμος: Στιγμές τρόμου μετά την έκρηξη! Στο φορείο με σκισμένα ρούχα – Βίντεο ντοκουμέντο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator