Ο Τζανακόπουλος «έπαθε»… Αιγάλεω

0



Γράφει ο Αγκιτάτορας

Έχουμε κι αν έχουμε ακούσει κυβερνητικές δηλώσεις που λέμε «δεν μπορεί αυτό θα είναι τρολάρισμα» αλλά η ατάκα Τζανακόπουλου για την δίχρονη διαμονή του στο Αιγάλεω κερδίζει δικαιωματικά μια θέση στο πάνελ των κορυφαίων.

Τι να πρωτοεπισημάνεις; Την απροκάλυπτα μειωτική διάθεση με την οποία προσεγγίζει μια ιστορική περιοχή με σημαντική κοινωνική δράση; Το γεγονός ότι εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση και δεν νοείται να αφήνει υποτιμητικά υπονοούμενα για καμιά περιοχή της επικράτεια; Πως θεωρεί στοιχείο αξιοσύνης και εχέγγυο πολιτικής επάρκειας την διαμονή σε ένα μέρος που πιστεύει ότι διέπεται από δυσχερείς συνθήκες διαβίωσης;

Μήπως αυτό δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει και τόσο η ανεκδιήγητη αναφορά Τζανακόπουλου στα Δυτικά Προάστια; Όχι επειδή ο ίδιος έχει όντως πολύ πιο περιορισμένη σχέση με την φτωχολογιά από όση διατείνεται αλλά γιατί η ταξικότητα με την οποία πολύ συχνά διανθίζουν τους λόγους τους οι κυβερνητικοί παράγοντες είναι δηλωτική της γενικότερης οπτικής με την οποία προσεγγίζουν τα πράγματα.

Το μίσος τους για τον πλούτο, ακόμη κι όταν οι ίδιοι τον διαθέτουν άπλετο, τους ωθεί σε κοινωνικά διχαστικές παρεμβάσεις που το μόνο που κατορθώνουν είναι να ξεγυμνώσουν για μια ακόμα φορά την κοντόφθαλμη αντίληψη τους για την ανθρώπινη υπόσταση. Μια στυγνά υλιστική, μαρξιστική θεώρηση των πραγμάτων που κρίνει τους ανθρώπους με βάση την οικονομική τους κατάσταση και κατατάσσει περιοχές με βάση το δικό τους προκαθορισμένο πλαίσιο αποδεκτής χλιδής. Ντροπή και μόνο…
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τζανακόπουλος «έπαθε»… Αιγάλεω"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator