ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ "ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΜΠΑΡΜΑΖΗ

0


Την Κυριακή 7 ΜαΪου 2017, το πρωΪ, στο πλαίσιο της ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ με Θέμα τη ΣΕΛΗΝΗ, στο Κέντρο Εναλλακτικής Δράσης "ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ", στην Κόρινθο, έγινε μία δράση για παιδιά.

Τα παιδιά ξέρουν με το δικό τους τρόπο τα πάντα. Είναι παρατηρητικά μέχρι εκεί που δεν φανταζόμαστε.

Η Όλγα Μπαρμάζη, γνωρίζοντας το μεγαλείο των παιδιών, τα κάλεσε να δουν τα έργα που εκτίθενται στον χώρο - έργα της ίδιας και των μαθητριών της, της Ευμορφίας Ευσταθίου και της Σοφίας Λιαποπούλου - όχι έτσι απλά περνώντας από μπροστά τους, επειδή βρέθηκαν εκεί κι έπρεπε να δικαιολογήσουν την παρουσία τους. Η Όλγα δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Μετά το καλωσόρισμα και την περιήγηση στον χώρο, έδωσε από ένα ποίημα σε κάθε παιδί. Οι λέξεις - κλειδιά αντιστοιχούσαν σε κάποιον πίνακα. Αρκούσε προσοχή, συγκέντρωση και παρατήρηση ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός του πίνακα και το όνομα της ζωγράφου.

Στο παιχνίδι αυτό ήταν όλοι νικητές!!! Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο με τα παιδιά. Τα παιδιά ξέρουν… Η ματιά τους είναι τόσο καθαρή, που σε καθηλώνει και ήταν αυτό που απόλαυσε η Όλγα!

Φυσικά, ζωγράφισαν! Αποτύπωσαν με μολύβι, μαρκαδόρους και παστέλ σε χαρτιά λευκά και μπλε ό,τι αποφάσισαν μεταξύ τους κι έκαναν το δικό τους παιχνίδι: "Ποιος το ζωγράφισε αυτό;" Οι μεγάλοι απάντησαν με… τη βοήθεια του κοινού…

Όλοι πέρασαν όμορφα και δημιουργικά κι αφού μοιράστηκαν την ομορφιά της τέχνης, αποχωρίστηκαν με μια αγκαλιά κι ένα φιλί!

Σιγά, μήπως τα άφηνε η Όλγα να φύγουν έτσι απλά με ένα γεια…Μοιράστηκε μαζί τους μια μεγάλη της αγάπη! Τα παιδιά ήταν αυτά που της επέτρεψαν να κάνει κάτι τέτοιο! Θα τα άφηνε έτσι;

Η Έκθεση θα διαρκέσει ως τις 14 ΜαΪου.

Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινά: 7μ.μ. - 9.30μ.μ., εκτός Δευτέρας και Παρασκευής
Κυριακή & Σάββατο: 11π.μ. - 1.30μ.μ. & 7μ.μ. - 9.30μ.μ.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ "ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΜΠΑΡΜΑΖΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator