Έκλεψε τα βλέμματα το περίπτερο του Δήμου Τρίπολης στην έκθεση Ελλάδος γεύση

0Ο Δήμος Τρίπολης συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην οποία έδωσαν δυναμικό παρόν Περιφέρειες, Δήμοι, παραγωγοί και άλλοι φορείς απ’ όλη την Ελλάδα.

Στόχος αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας, ήταν η προβολή και προώθηση της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού του Δήμου της Τρίπολης και γενικότερα της Αρκαδίας στο ευρύ κοινό.

Στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Τρίπολης, συμμετείχαν o Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας, ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και παραγωγοί που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους κατόπιν ανακοίνωσης- πρόσκλησης που είχε προηγηθεί, διαθέτοντας προϊόντα όπως μέλι και λοιπά προϊόντα μελιού, παραδοσιακά ζυμαρικά, φρούτα, κρασιά και ποτά που παράγονται στον Δήμο μας . Αξίζει να αναφερθεί ότι οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά τοπικά μας προϊόντα αλλά και να αγοράσουν από παραγωγούς της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στην αίθουσα με τις γαστρονομικές επιδείξεις, γνωστοί σεφ παρουσίαζαν στο κοινό, γεύσεις απ’ όλη την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας σε πολλές παραδοσιακές συνταγές και δικά μας εκλεκτής ποιότητας προϊόντα.

Σε αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής, να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τους 27 παραγωγούς, επιχειρηματίες και φορείς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά σας, κάνοντας την παρουσία μας στον εκθεσιακό χώρο μοναδική.
Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκλεψε τα βλέμματα το περίπτερο του Δήμου Τρίπολης στην έκθεση Ελλάδος γεύση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator