Καμμένος: Ποιος έδωσε τα λεφτά για την αποφυλάκιση του Άκη; (έγγραφο)

0Την διαβίβαση στην Βουλή της λίστας με τα ονόματα όσων πλήρωσαν την εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ για την αποφυλάκιση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου ζητά από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Σε ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «συγκεντρώθηκαν από «δωρεές φίλων» (και συγκεκριμένα από παλιό φίλο ου κ. Τσοχατζόπουλου στην Γερμανία) το ποσό των 200.000 ευρώ που το δικαστήριο είχε θέσει ως εγγύηση προκειμένου να αποφυλακιστεί» για να ρωτήσει τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή: «θα μας προσκομίσετε σχετική λίστα με τα ονόματα των δωρητών/φίλων που συγκέντρωσαν τα χρήματα καθώς επίσης και με ποια μορφή δόθηκαν (δάνειο – δωρεά);

Αν πρόκειται για δάνειο, παρακαλώ όπως μας προσκομίσετε τις σχετικές συμβάσεις/ αν έχει πληρωθεί χαρτόσημο. Αν πρόκειται για δωρεά παρακαλώ όπως μας προσκομίσετε το αποδεικτικό εφορίας ότι πληρώθηκε ο φόρος της δωρεάς (10% από τον καθένα)».Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καμμένος: Ποιος έδωσε τα λεφτά για την αποφυλάκιση του Άκη; (έγγραφο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator