Δήμος Κορινθίων: Διοργάνωση του 8ου Αγώνα Δρόμου «Διδασκάλεια 2017» στη Δημοτική Κοινότητα Αθικίων

0Ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος διοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά τα «Διδασκάλεια 2017», λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στην Δημοτική Κοινότητα Αθικίων τιμώντας τον Σωτήριο Διδασκάλου, δωρητή του Πνευματικού Κέντρου των Αθικίων.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 με αφετηρία και τερματισμό το Πνευματικό Κέντρο Αθικίων «Ελένης Σ. Διδασκάλου».

Ο 8ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου περιλαμβάνει διαδρομή δέκα (10) χιλιομέτρων αθλητών και αθλητριών της γενικής κατάταξης, αλλά και παιδικό αγώνα τριών (3) χιλιομέτρων.
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Κορινθίων: Διοργάνωση του 8ου Αγώνα Δρόμου «Διδασκάλεια 2017» στη Δημοτική Κοινότητα Αθικίων "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator