Χείμαρρος ο Ν. Σταυρέλης στη συντέντευξη τύπου: Αν κ.Νανόπουλε δίναμε εμείς 50.000 θα μας είχαν πάρει με τις πέτρες - ΒΙΝΤΕΟ

0Για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων την Τρίτη 23 Μαίου το απόγευμα αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Νίκος Σταυρέλης εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Κορινθίων – Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

O κ. Σταυρέλης αναφέρθηκε στον διαγωνισμό για τις παιδικές χαρές αλλα και για την πορεία των έργων.

Εξαπέλυσε μεταξύ άλλων Επίθεση κατά του Βασίλη Νανόπουλου σχολιάζοντας το δημοσίευμα ότι έδωσε ανάθεση 50000€ σε συνεργάτη του στο Επιμελητήριο.

Αν τα είχαμε κάνει εμείς αυτά αυτοί θα μας είχαν πάρει με τις πέτρες ακόμα και αν αυτό είναι νόμιμο κατέληξε ο κ. Σταυρέλης.


Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χείμαρρος ο Ν. Σταυρέλης στη συντέντευξη τύπου: Αν κ.Νανόπουλε δίναμε εμείς 50.000 θα μας είχαν πάρει με τις πέτρες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator