Η ανάλυση των ειδικών που σοκάρει! Αν ο Κιμ πατήσει το κουμπί, ο Τραμπ έχει μόλις 10 λεπτά να αντιδράσει

0



Μια νέα προειδοποίηση με… αποδείξεις φέρνουν στο φως της δημοσιότητας ειδικοί σχετικά με τους πυρηνικούς πυραύλους της Βόρειας Κορέας και της επικινδυνότητας του Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα είχε μόλις δέκα λεπτά στη διάθεσή του για να αντιδράσει και να αποφασίσει τι θα κάνει, σε περίπτωση που ο Κιμ Γιονγκ Ουν πατήσει το κουμπί και εκτοξεύσει πυρηνικό πύραυλο με κατεύθυνση τις ΗΠΑ» δηλώνουν με σιγουριά.

Την περασμένη Τετάρτη έγινε γνωστο πως, εάν και το οπλοστάσιο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας δεν είναι ικανό να ταξιδέψει τα 5.500 μίλια που χρειάζεται για να φτάσει στις ΗΠΑ, το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα.

«Η τελευταία δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου της Βόρειας Κορέας, θα είχε φτάσει τα 2.500 μίλια αν είχε εκτοξευτεί σε μία τυπική τροχιά» υπογραμμίζουν οι ειδικοί. Την μισή σχεδόν απόσταση που χρειάζεται να διανύσει μέχρι τις ΗΠΑ.

Όπως γίνεται ωστόσο εύκολα αντιληπτό, η συγκεκριμένη εκτόξευση κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Αποτελεί μια ξεκάθαρη απειλή κατά των ΗΠΑ, καθώς ο πύραυλος εκτοξεύθηκε στην υψηλότερη δυνατή τροχιά προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο τις γειτονικές χώρες.

Οι κορυφαίοι αμερικανοί επιστήμονες, Ντέιβιντ Ράιτ και Μάρκους Σίλει εκτιμούν πως: «Τα χρονοδιαγράμματα είναι σύντομα. Ακόμη και για τους πυραύλους μεγάλης εμβέλειας, υπάρχουν πολλά βήματα που μεσολαβούν για να γίνει αντιληπτή η ανίχνευση της εκτόξευσης γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ίσως θα έχει μόλις δέκα λεπτά για να αποφασίσει την επόμενη κίνηση της Ουάσινγκτον».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ανάλυση των ειδικών που σοκάρει! Αν ο Κιμ πατήσει το κουμπί, ο Τραμπ έχει μόλις 10 λεπτά να αντιδράσει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator