Παραμυθάς κι ανίκανος ο Τσίπρας φέρει την ευθύνη για την ανθρωπιστική κρίση που θα ζήσει η χώρα!

0



Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταφέρει όλα τα απίθανα – εκτός από αυτά που είχε υποσχεθεί!  Κατάφερε να αντιστρέψει την πραγματικότητα, να καταργήσει την στοιχειώδη λογική, να κάνει τη νύχτα μέρα, να κατακτήσει την πιο ψηλή κορυφή του παγκόσμιου λαϊκισμού, με δυο λόγια να αναγάγει την αποτυχία σε υψηλή επιστήμη.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Τους τελευταίους μήνες, αυτούς κατά τους οποίους η κυβέρνηση καθυστερούσε σκοπίμως να κλείσει την αξιολόγηση φοβούμενη τις εσωκομματικές αντιδράσεις,  καταναλώθηκε τόσος παραλογισμός, παρήχθησαν τόσοι ωκεανοί ψεμάτων ώστε όλοι να στέκουν αμήχανα χάσκοντες απέναντι στο θέαμα ενός πρωθυπουργού που του ανακοινώνει σήμερα περήφανος κι ενώπιον των μελών της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι η μείωση του αφορολόγητου, το πετσόκομμα των ήδη πετσοκομμένων συντάξεων και οι νέες μειώσεις στους μισθούς  … «καθιστούν ορατό τον δρόμο της εξόδου της χώρας από την οικονομική επιτροπεία»!!!

Σοβαρολογεί ο πολιτικός που με την υπογραφή του έβαλε υποθήκη την χώρα για τα επόμενα 99 χρόνια; Ο Αρχηγός της κυβέρνησης που ξεπέρασε σε επιδόσεις και τις πιο τρελές επιθυμίες των θεσμών (της τρόικα δηλαδή) , των δανειστών, του ΔΝΤ, των διεθνών τοκογλύφων; Αυτός που κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να ξεπουλήσει ότι δεν μπόρεσαν με πολύ πιο συμφέρουσες συμφωνίες οι προηγούμενες κυβερνήσεις;

Η αλήθεια είναι η εξής: Οι πολιτικοί θεατρίνοι του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχαν το τρισχειρότερο και με μια θεατρική διάθεση  συντριβής τα υπέγραψαν όλα, τα ξεπούλησαν όλα και τα διέλυσαν όλα με αξιοζήλευτους ρυθμούς, (δίχως κοινωνικές και άλλες αναταραχές, δίχως «αυτοκτονίες», «λιμοκτονίες», καμένα κτήρια και άλλα δραματικά δρώμενα) κι αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν αφήσει έκπληκτους ακόμα κα τους Σόιμπλε, Μέρκελ και λοιπούς εταίρους και φίλους της «Ευρώπης των τοκογλύφων»! Μέσα σε αυτή την παρωδία πολιτικής αναξιοπιστίας που στο μέλλον θα διδάσκεται σε όλα τα Πανεπιστήμια «ως η τέχνη της πολιτικής εξαπάτησης», κανένα  δήθεν «αντίμετρο» δεν μας σώζει. Οι άνθρωποι αυτοί με την μνημειώδη ανευθυνότητα και ανικανότητα τους φέρουν ακέραια την ευθύνη για το ανθρωπιστικό δράμα που σε λίγο θα ζει η χώρα!
Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραμυθάς κι ανίκανος ο Τσίπρας φέρει την ευθύνη για την ανθρωπιστική κρίση που θα ζήσει η χώρα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator