Το μεγάλο γιουχάρισμα του A. Τσίπρα στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε στην Κέρκυρα με την οικογένειά του και την παρέα του Αλέκου Φλαμπουράρη, για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Και έφαγε το γιουχάρισμα της ζωής του, αφού πέταξε το κανάτι από το μπαλκόνι του Δημαρχείου, τηρώντας το έθιμο των Μπότηδων όπως λέγεται, και αποχώρησε.

Όταν βγήκε από το δημαρχείο, αρκετοί πολίτες τον γιούχαραν, ενώ κάποιοι του...ευχήθηκαν του χρόνου το...κόμμα του να επιστρέψει στο 3%...

Να σημειώσουμε πως την ώρα που ο Τσίπρας πετούσε το κανάτι, ¨ανησύχησε" μην περνάει ο...Σόιμπλε από κάτω και το φάει στο κεφάλι.

Μάλιστα κυρίες και κύριοι. Ο καταληψίας που έγινε πρωθυπουργός, ουσιαστικά ευχήθηκε να πέρναγε από κάτω ο Σόιμπλε, ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, ώστε να του έρθει το κανάτι στο κεφάλι.

Ξέρετε, ναι; Αυτός ο τύπος ο Σόιμπλε, που ο Τσίπρας του γλείφει τα χέρια κάθε εξάμηνο για να μας δώσει λεφτά να ζήσουμε, με μηδενικό σχεδόν επιτόκιο.

Αυτό το ...παρτάλι (ζητάμε ταπεινά συγγνώμη από τον θεσμό του πρωθυπουργού) ο Αλέξης Τσίπρας, συμπεριφέρθηκε άλλη μια φορά σαν 18χρονο τσογλάνι, που κάνει την πλάκα του άμα λάχει, με τους πολιτικούς.

Σε αυτό το υποκριτικό, ανόητο δίποδο εμπιστεύτηκαν πριν 2 χρόνια κάποιοι συμπολίτες μας, το τιμόνι της Ελλάδας.

Ίσως γι αυτό τα γιουχαρίσματα των Κερκυραίων, ακούστηκαν σαν γλυκό τραγούδι στα αυτιά των περισσότερων Ελλήνων...

Το γιουχάρισμα των Κερκυραίων. Στη αποχώρησή του, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο!


Και, το αστειάκι με τον Σόιμπλε, στο 00:06 λεπτό του βίντεο.


Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το μεγάλο γιουχάρισμα του A. Τσίπρα στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator