Πάλι θα μας σταυρώσουν

0Τελικά, οι προτεστάντες του Βορρά έχουν αποφασίσει να περνάμε Θείο Δράμα διαρκείας - που, εκτός από την κατάνυξη των ημερών, θα περιλαμβάνει ακόμη ένα δράμα: Αυτό της ζωής των Ελλήνων, οι οποίοι, επτά χρόνια τώρα, ανεβαίνουν έναν Γολγοθά χωρίς όρια και τέλος. Το δυστύχημα ήταν ότι αυτοί για τους οποίους πιστέψαμε πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην «ανάσταση» του έθνους, βάζοντας ένα τέλος στα Μνημόνια, ο ένας μετά τον άλλον συνεχίζουν να ακούν και να υπακούν τις εντολές της σύγχρονης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που δεν είναι άλλη από την PAX GERMANIA.

Την ώρα που οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κόβουν μέχρι και το γάλα και το ψωμί για να τα βγάλουν πέρα, αποφάσισαν και διέταξαν να ψηφίσουμε το νέο πακέτο μέτρων τη Μεγάλη Εβδομάδα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να το περάσουν και με 180! Να δακρύσουμε και για τον Χριστό μας και για τη ζωή μας. Έτσι πιστεύουν ότι θα το καταφέρουν πιο εύκολα, καθώς θα είμαστε ξεχασμένοι, περιμένοντας τον οβελία.

Γι’ αυτό και έχουν βγάλει όλα τα λαγωνικά του εκσυγχρονισμού να μας πείσουν ότι κάνουμε ακόμη τη μεγάλη ζωή και πως, μέσα στην κρίση, οι Έλληνες εισπράττουν μεγάλες συντάξεις, κρύβουν λεφτά, είναι φοροφυγάδες, δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους - και μια σειρά από μικρές και μεγάλες αταξίες. Χαρακτηριστική περίπτωση, ο ανεκδιήγητος Στουρνάρας, που βγήκε ακόμη πιο σκληρός από τους δανειστές, ζητώντας να αυξηθεί το όριο ηλικίας (να πάει πάνω από τα 67) και να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε!

Οι άνθρωποι έχουν πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα σε τέτοιον βαθμό, που πιστεύουν ότι οι Έλληνες διαθέτουν και αποταμιεύσεις για να τις χρησιμοποιήσουν ως συντάξεις! Η απόλυτη τρέλα, δηλαδή! Ο Γιάννης Στουρνάρας πιστεύει ότι όλοι οι Έλληνες εισπράττουν τους μισθούς που λαμβάνει εκείνος ως κεντρικός τραπεζίτης (παρόμοιους με αυτούς που εισέπραττε και στο παρελθόν, σε άλλες διορισμένες θέσεις) και πως τους μένει και υπόλοιπο για να αποταμιεύσουν κι από πάνω. Με αυτούς τους ανθρώπους, προφανώς, συζητούν οι θεσμοί και ετοιμάζουν το νέο πακέτο με περικοπές στις συντάξεις, κόψιμο του αφορολογήτου και με ξεπούλημα κάθε δημόσιας περιουσίας.

Και είμαστε βέβαιοι ότι, μόλις πάρουν αυτά τα μέτρα, θα ακολουθήσει και νέος κύκλος, που θα περιλαμβάνει ότι θα έχει απομείνει όρθιο στη χώρα μας. Διότι πλέον έχουν μάθει το σύστημα του «φύγε εσύ, έλα εσύ». Το δοκίμασαν και το πέτυχαν τον τελευταίο καιρό, παίζοντας με τους πρωθυπουργούς -τους εν ενεργεία και τους εν αναμονή- το γνωστό παιχνίδι με τις «μουσικές καρέκλες». Μόνο που κανείς δεν έχει καταλάβει, μέχρι να καθίσει σε μία από αυτές τις καρέκλες, ότι δεν είναι μουσικές, αλλά απλώς... ηλεκτρικές. Και καίνε όποιον καθίσει σε αυτές, μόλις πάψει να τους είναι χρήσιμος...

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάλι θα μας σταυρώσουν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator