Συνάντηση Φάνη Σιτέ με το Δ.Σ. του Συνδέσμου προπονητών Κορινθίας

0Εθιμοτυπική συνάντηση  έγινε χθες το απόγευμα τριμελούς επιτροπής του συνδυασμού ''Νέος Ορίζοντας για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο'' με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Κορινθίας στα γραφεία του Συνδέσμου στην Κόρινθο.

Πέρα από το τυπικό της συνάντησης έγινε μια πραγματικά παραγωγική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του Κορινθιακού ποδοσφαίρου όπου τέθηκαν στο τραπέζι πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τους προπονητές αλλά και το σύνολο του ποδοσφαίρου του νομού μας.

Από την πλευρά του συνδυασμού ''Νέος Ορίζοντας για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο'' ζητήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο να κατατεθούν εγγράφως οι προτάσεις του Συνδέσμου έτσι ώστε αυτές να αξιολογηθούν και να συμπληρώσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Η έναρξη των επαφών του επικεφαλή του συνδυασμού ''Νέος Ορίζοντας για το  Κορινθιακό ποδόσφαιρο'' Φάνη Σιτέ με τους προπονητές στηρίζεται στην βασική αρχή που διέπει τις αρχές του συνδυασμού ότι οι προπονητές είναι πρώτα παιδαγωγοί και μετά προπονητές.
Σε αυτήν την αρχή και στο δύσκολο έργο που επιτελούν θα έχουν την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση όλων.

Οι επαφές του συνδυασμού ''Νέος Ορίζοντας για το  Κορινθιακό ποδόσφαιρο'' με τους υπόλοιπους θεσμικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε το πρόγραμμα που θα κατατεθεί να συμπεριλαμβάνει προτάσεις και ιδέες όλων των θεσμικών παραγόντων του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Aπό το γραφείο τύπου
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση Φάνη Σιτέ με το Δ.Σ. του Συνδέσμου προπονητών Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator