ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΜΟΣ: Άγριος καυγάς Κωνσταντοπούλου-Επιτρόπου Ε.Ε! Καυγάδιζαν όρθιες

0



Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα, παρουσία της επιτρόπου Κορίνα Κρέτσου, του εκπροσώπου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στις πολιτικές της ΕΕ, κάνοντας λόγο για επιβολή δικτατορίας στην Ελλάδα.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, που βρισκόταν από την αρχή στην αίθουσα, διέκοπτε συνεχώς τους ομιλητές και όταν έλαβε το λόγο εξαπέλυσε δριμεία επίθεση, κατηγορώντας την ΕΕ για επιβολή δικτατορίας στην Ελλάδα μετά το δημοψήφισμα και καταστροφή της οικονομίας που έχει, όπως είπε, οδηγήσει σε πολλές αυτοκτονίες.

Οι φωνές της κ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσαν την οργή της επιτρόπου Κρέτσου, η οποία, φανερά εκνευρισμένη, απάντησε στην πρώην πρόεδρο της Βουλής ότι δεν θέτει ερωτήσεις, αλλά μόνο φωνάζει ώστε να φαίνεται η ίδια.

Η κ. Κρέτσου υποστήριξε ακόμη ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ευθύνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα, λέγοντας μάλιστα: «Αν δεν σας αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα, να πάτε στη χώρα μου, στη Ρουμανία, να δείτε εκεί πώς ζουν οι άνθρωποι».

Δημοσίευση: Απριλίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΜΟΣ: Άγριος καυγάς Κωνσταντοπούλου-Επιτρόπου Ε.Ε! Καυγάδιζαν όρθιες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator