Δικογραφίες κατά Τσίπρα, Τόσκα και σύσσωμου του Υπουργικού Συμβουλίου έφτασαν στη Βουλή

0Δικογραφίες κατά Τσίπρα, Τόσκα και σύσσωμου του Υπουργικού Συμβουλίου έφτασαν στη Βουλή
Στη Βουλή κατέφθασε δικογραφία κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά και κατά του σημερινού υπουργικού συμβουλίου. Μάλιστα, άλλες δύο εισήχθησαν στη Βουλή, οι οποίες έχουν στον «στόχαστρό» του τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε από βήματος της Βουλής ο αντιπρόεδρος, Τάσος Κουράκης, δίχως ωστόσο να δοθούν από τα αρμόδια στελέχη του Κοινοβουλίου περαιτέρω στοιχεία σχετικά με τις κατηγορίες που προσάπτονται στον πρωθυπουργό και στα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνήθως, πάντως, δικογραφίες που αφορούν τον εκάστοτε πρωθυπουργό προέρχονται από πολίτες που κατηγορούν την κυβέρνηση για αδικήματα όπως αυτό της εσχάτης προδοσίας, της παραβίασης της εθνικής κυριαρχίας κλπ.

Από την πλευρά της, η Βουλή αυτή την φορά δεν έδωσε στην δημοσιότητα τα διαβιβαστικά από τον Άρειο Πάγο, όπως είχε συμβεί προσφάτως για υποθέσεις που αφορούσαν τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η πρακτική να δίδονται τα διαβιβαστικά δεν είναι συνήθης και γίνεται μονάχα σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Αλέξανδρος Διαμάντης
Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δικογραφίες κατά Τσίπρα, Τόσκα και σύσσωμου του Υπουργικού Συμβουλίου έφτασαν στη Βουλή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator