«Καλπάζει» η ανάπτυξη… Παραμένουμε Ευρωπαίοι «πρωταθλητές» στην ανεργία!

0Την αρνητική (μια ακόμα…) «πρωτιά» στην ανεργία κρατά η Ελλάδα, μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βάσει των στοιχείων που ανακοίνωσε χθες η Eurostat.

Παρότι το ποσοστό της ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έπεσε κατά 0,1% τον Φεβρουάριο, η Ελλάδα συνεχίζει να κατέχει την πρώτη θέση στην ανεργία ανάμεσα στις χώρες της Ένωσης, με ποσοστό 23,1% (Δεκέμβριος 2016), αλλά και στην ανεργία των νέων κάτω των 25 ετών, με το συγκλονιστικό ποσοστό του 45,2% (Δεκέμβριος 2016).Ειδικότερα, στην Ελλάδα ο αριθμός των ανέργων το Δεκέμβριο διαμορφώθηκε στα 1,101 εκατομμύρια. Το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες διαμορφώθηκε στο 19,5% και στις γυναίκες στο 27,6%.

Στην Ευρωζώνη, το ποσοστό ανεργίας διαμορφώθηκε στο 9,5%, ενώ συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση (και οι 28 χώρες), το αντίστοιχο ποσοστό για τον Φεβρουάριο του 2017 είναι 8%.

Η ανεργία των νέων διαμορφώθηκε στο 19,4% για την Ευρωζώνη και 17,3% για την Ένωση των 28.

Συνολικά τον Φεβρουάριο καταγράφονται 19,75 εκατ. άνεργοι στην ΕΕ.
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Καλπάζει» η ανάπτυξη… Παραμένουμε Ευρωπαίοι «πρωταθλητές» στην ανεργία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator