ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

0Συνάδελφοι αγρότες,

Σε κάθε σπίτι, χωράφι, μαντρί, καφενείο, σε κάθε μικρό και μεγάλο χωριό, παντού, οι αγρότες πρέπει να μάθουν την αλήθεια!

Κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση. Είναι αδίστακτοι!

Νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν μείνει, νέα άγρια φοροληστεία. Όλα αυτά θα προστεθούν στα σημερινά βάσανα, οδηγώντας την εργατική τάξη, τους μικρομεσαίους αγρότες και τα άλλα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παζαρεύει το 4ο μνημόνιο για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων καλλιεργώντας ξανά το γνωστό παραμύθι της ανάπτυξης, από την οποία θα είναι τάχα ωφελημένοι όλοι, και η πλουτοκρατία και ο λαός.

Για αυτή την ανάπτυξη, έρχεται να μιλήσει την Παρασκευή στο Άργος ο ΥΠΑΑΤ Ε. Αποστόλου! Με ψέματα ότι δήθεν η αγροτική ανάπτυξη μας αφορά όλους, θέλουν να κρατήσουν τους μικρομεσαίους αγρότες στα σπίτια τους, να μην αγωνίζονται!

Η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται είναι ανάπτυξη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που δραστηριοποιούνται και στον αγροτικό τομέα, και λίγων μεγαλοαγροτών-επιχειρηματιών.

Εμείς οι μικρομεσαίοι αγρότες έχουμε να αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη φοροληστεία, τη μείωση σχεδόν στο μισό του αφορολόγητου που κερδίσαμε με τον περσινό 40ήμερο αγώνα μας στα μπλόκα, τα χαράτσια των δασικών χαρτών, την περικοπή των δαπανών για τη δακοκτονία με τα τραγικά αποτελέσματα όπως είδαμε και πέρσι, την καθυστέρηση στην καταβολή των ήδη πετσοκομμένων ενισχύσεων και αποζημιώσεων, την περικοπή του 60% της σύνταξης στους συνταξιούχους αγρότες που συνεχίζουν να δουλεύουν τα χωράφια του.

Την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συγκεντρώνει τη γη και την παραγωγή σε λίγα χέρια, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους. Επιπρόσθετα σε όλα αυτά, έρχονται και οι διώξεις και οι πρόσφατες καταδίκες αγωνιστών-αγροτών που τόλμησαν να βγουν στο δρόμο, στον αγώνα που κάνουμε να κρατήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας, να μπορούμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τις βιοτικές ανάγκες του λαού μας.

Έχει αποδειχτεί στην πράξη ότι ο αγώνας μας έχει αποτέλεσμα μόνο όταν γίνεται ενιαίος με τα άλλα λαϊκά στρώματα που μας στήριξαν στους αγώνες μας και πλήττονται και αυτοί από τα βάρβαρα μέτρα και τις πολιτικές κυβέρνησης-ΕΕ.

Σε αυτό το πνεύμα, καλούμε όλους τους αγρότες, στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και των εργατικών ταξικών σωματείων, την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 7 μμ στην Πλατεία Αγ. Πέτρου στο Άργος.

Ακολούθως, σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο Άργους που θα μιλήσει ο Ε. Αποστόλου στις 8 μμ.

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
(ΑΚ.ΣΥ.Ν.Α.)
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΑΣΠΠ
Δημοσίευση: Απριλίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator