ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Κορίνθου

0ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σήμερα Τρίτη 25/4/2017 πραγματοποιήσαμε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Κορίνθου, μετά και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου να ακυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αρνείται να παρατείνει τις συμβάσεις μας. Η απόφαση της Αποκεντρωμένης είναι καθοριστική, γιατί ακυρώνει την μία και μοναδική απόφαση συλλογικού οργάνου του Δήμου Κορινθίων για το θέμα μας, αφού ο Δήμαρχος Κορίνθου έχει αποφύγει επιμελώς να βάλει την υπογραφή του σε επίσημο έγγραφο και αφήνει τους Δημοτικούς του Συμβούλους να εκτίθενται και να ψηφίζουν 2 φορές μάλιστα παράνομα.

Ο Δήμαρχος κρύβεται πίσω από την αρνητική απόφαση της προσωρινής διαταγής του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2016, ‘’ξεχνάει’’ όμως ότι ενδιάμεσα έχει βγει και νέος νόμος και εγκύκλιοι, που τον καλούν να εφαρμόσει το νόμο, αλλά και η απόφαση της αποκεντρωμένης που θεωρεί παράνομη την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Προκαλεί μάλιστα εντύπωση η ‘’σιγουριά’’ του και η διάθεση του να προκαταβάλει και την απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα λες και έχει δεδομένη την αρνητική απόφαση από κάπου.

Σήμερα για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος ξέροντας για την κινητοποίηση μας εξαφανίστηκε, όπως κάνει κάθε φορά. Αρνείται να μας δει. Δεν μας πειράζει, μας βλέπει ο λαός της Κορίνθου, που κρίνουν θετικά την στάση και τον αγώνας μας, γι΄ αυτό άλλωστε δημοτικές παρατάξεις, κόμματα, μαζικοί φορείς, σωματεία ακόμα και ο μητροπολίτης Κορίνθου με ανακοίνωση του είναι στο πλευρό μας απομονώνοντας τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα. Την Δευτέρα 1 Μάη θα είμαστε στην απεργιακή συγκέντρωση στα περιβολάκια στις 10.30. π.μ.

Κόρινθος 25/4/2017
Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator