ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΑΜΑΝΟ ΑΘΙΚΙΩΝ

0Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της πλατείας και του αναψυκτηρίου στον οικισμό του Αλαμάνου Αθικίων.
Το έργο αφορούσε την κατεδάφιση του εγκαταλελειμμένου και ετοιμόρροπου παλιού ελαιοτριβείου στο κέντρο του χωριού, την δημιουργία πλατείας και την κατασκευή κτιρίου που χρησιμοποιείται ήδη ως αναψυκτήριο και μοναδικός χώρος συγκέντρωσης των κατοίκων του οικισμού.
Διατηρήθηκαν τα χαρακτηριστικά του ελαιοτριβείου με τις μεγάλες πέτρες και τον μηχανισμό παραγωγής του λαδιού , πριν την περίοδο της μηχανικής έκθλιψης των ελιών, για να θυμούνται οι νεότερες γενιές τον παλιό τρόπο παραγωγής του λαδιού.
Ήδη η Οικονομική Επιτροπή στη τελευταία συνεδρίασή της ενέκρινε τη τελευταία πίστωση 12.735 € για τις τελευταίες συμπληρωματικές εργασίες.
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΑΜΑΝΟ ΑΘΙΚΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator