7η Γιορτή Παιδικού Βιβλίου στην Κόρινθο

0


Σάββατο 1η Απριλίου 2017…και η γιορτή ξεκινά…

Στο Δημοτικό Θέατρο ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ, στην Κόρινθο, έγινε η Γιορτή του Παιδικού Βιβλίου, που διοργανώθηκε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα.

Στο καλωσόρισμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ήταν η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του ΚΕ.Π.Α.Π.

Στη συνέχεια, ακούστηκαν τραγούδια από την παιδική χορωδία του ΚΕ.Π.Α.Π., υπό την διεύθυνση της κ.Φάλιας Παπαγιαννοπούλου και ακολούθησε η γνωστή αφηγήτρια κ.Μαρία Παπανικολάου μ΄ ένα ρώσικο παραμύθι, που αποδόθηκε και στα ρώσικα από δύο μικρές χορωδούς.

Η προβολή της μικρής ταινίας "Ο Πήγασος ταξιδεύει στη Ρωσία" (παραγωγή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου,) πραγματικά, ταξίδεψε το κοινό στη Ρωσία, συνδυάζοντας με υπέροχο τρόπο εικόνες, μουσική και αφήγηση.

Στο τέλος, ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου παρουσίασε τα βιβλία του "Οι καλοί και οι κακοί πειρατές" και " 'Οχι, κυρία!", με το δικό του μοναδικό τρόπο, που κερδίζει μικρούς και μεγάλους!

Στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, που είχε στολιστεί με ζωγραφιές μαθητών των Δημοτικών σχολείων, βιβλιοπωλεία της πόλης πραγματοποίησαν Έκθεση Παιδικού Βιβλίου.

Όλη η εκδήλωση καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, που είχε γεμίσει το Θέατρο!

Συγχαρητήρια σε όλους!

"Ζήτω το βιβλίο!", όπως είχε γράψει ένα παιδί στη ζωγραφιά του!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "7η Γιορτή Παιδικού Βιβλίου στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator