Βαριές κουβέντες, διακοπές και... σπρωξίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου [vid]

0Επεισοδιακή, με πολλές διακοπές, λογομαχίες και βαριές κουβέντες, αλλά και σπρωξίματα ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου την Πέμπτη το Απόγευμα.Τα αίματα άναψαν στο πρώτο θέμα και στην Συζήτηση μετά από έγγραφο αίτημα των μελών της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: Επαναπρόσληψη απολυθέντων εργαζομένων στην καθαριότητα κατά το 2016, όταν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Σπύρος Κωνσταντάς Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πεντέλης διέκοπτε τους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και τον Δήμαρχο στην τοποθέτησή του.

Η στάση του κ. Κωνσταντά ανάγκασε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Χασικίδη να διακόψει 2 φορές την συνεδρίαση ενώ την δεύτερη φορά οι Σύμβουλοι αναγκάστηκαν να τον βγάλουν έξω απο την αίθουσα.

Πηγή: korinthostv
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαριές κουβέντες, διακοπές και... σπρωξίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου [vid]"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator