ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ

0ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Όλοι και όλες, την Πέμπτη στις 9 το πρωί, στη συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Κορίνθου.

Το Σωματείο εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων εργαζομένων στην Microfill Κ Ζαφρανάς ΑΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους 42 απολυμένους συμβασιούχους του Δήμου Κορινθίων.

Την Πέμπτη 23 Μάρτη 2017 δικάζονται στο Πρωτοδικείο Κορίνθου τα Ασφαλιστικά Μέτρα που έχουν κάνει οι συμβασιούχοι καθαριστές ενάντια στην άρνηση της Δημοτικής Αρχής Κορίνθου να ανανεώσει τις συμβάσεις τους.

Η διοίκηση του Σωματείου εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων εργαζομένων στην Microfill κ Ζαφρανάς καλεί τα μέλη του και όλη την εργατική τάξη του νομού μας, να εκφράσουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους στους 42 απολυμένους συμβασιούχους του Δήμου Κορινθίων.

Ο αγώνας τους για επαναπρόσληψη, για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα μας αφορά όλους.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ - ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

το Δ.Σ.

Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator