ΔΕΔΕΣ: ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KAI ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΝΙΚΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ

0











Στη Χαλκίδα παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, με σκοπό την επιθεώρηση των έργων της επισκευής φθορών κρηπιδωμάτων (σπηλαιώσεων) στην Ευβοϊκή ακτή του Λιμένα Χαλκίδας, έργο το οποίο δημοπρατήθηκε τον Μάρτιο, συμβασιοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο και οι εργασίες ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2016, με χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στην ατζέντα της επίσκεψης:

• Η επιθεώρηση του έργου της αποκατάστασης των σπηλαιώσεων

• Η από κοινού συνεργασία με θεσμικούς φορείς της περιοχής για τα έργα υποδομής στην Εύβοια, όπως: ο δρόμος Πόρτο Λάφια-Μυλοπόταμος (βρίσκεται σε εξέλιξη), η Παράκαμψη της Χαλκίδας για την υλοποίηση της οποίας διεκδικείται χρηματοδότηση μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ), η μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος των διαβρώσεων στο Φάρο και την Παραλία Αυλίδας (ανατέθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ύψους 170.000 ευρώ)

• Η αξιοποίηση της πίστωσης 1.500.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου που μεταβιβάστηκε με απόφαση του Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη στο Δήμο Καρύστου για αντιμετώπιση των πρόσφατων φυσικών καταστροφών

Παρόντες στις επιτόπου επιθεωρήσεις του Υφυπουργού και του Γενικού Γραμματέα στα υπό εξέλιξη έργα στην περιοχή, οι Βουλευτές Εύβοιας Ακριώτης Γιώργος, Πρατσόλης Τάσος και Λιβανίου Ζωή, ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Χαλκιδαίων Παγώνης Χρήστος.
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΔΕΣ: ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KAI ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΝΙΚΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator