«Kρίμα που δεν ήταν ο ίδιος στην Porche»- Σοκ από το χυδαίο σχόλιο του Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων κατά Βακάκη!

0



Ένα σοκαριστικά χυδαίο σχόλιο για το τραγικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, έκανε στον λογαριασμό του Επιμελητηρίου στο Facebook ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης, εκτοξεύοντας τα «πυρά» του στον πατέρα του οδηγού της Porsche και ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολο Βακάκη.

Ο γνωστός Χανιώτης επιχειρηματίας έγραψε χαρακτηριστικά: Άκη μου δυστυχώς θα σε στεναχωρήσω λέγοντας σου ότι ο ίδιος με τις καραμπινάτες παρανομίες του δεν στεναχωρήθηκε να καταστρέψει εκατοντάδες συναδέλφους επιχειρηματίες κλείνοντας τους…εκτός των άλλων διέλυσε κ άλλη μια οικογένεια…κρίμα άπλα που ήταν το παιδί του και όχι ο ίδιος…κ στο γράφω εγώ που έχω χάσει φίλους και συγγενείς σε τροχαία…



Λίγη ώρα αργότερα ο διαχειριστής της σελίδας με ανάρτηση του επίσης στη σελίδα, προέτρεψε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων να το διαγράψει.

Δείτε το εδώ:



Συγγνώμη και εξηγήσεις του Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων!

Λίγο αργότερα, ο κ. Μαργαρώνης με δήλωση που διένειμε στα Μέσα Ενημέρωσης ζητά συγγνώμη και δίνει εξηγήσεις, αναφέροντας πως «ένα υστερόβουλο και συνάμα κακόβουλο «σκηνοθετικό» χέρι με έκανε να μοιάζω με άκαρδο ανθρωπόμορφο τέρας. Τις τελευταίες ώρες, με παρουσιάζουν ως «άκαρδο» διαστρεβλώνοντας ένα σχόλιό μου, με τη δημοσίευση ενός κομματιού μιας διαδικτυακής συζήτησης κομμένου και ραμμένου κατά το δοκούν».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαργαρώνη:

«Έχω χάσει συγγενείς πρώτου βαθμού και πολλούς στενούς φίλους σε τροχαία ατυχήματα. Γνωρίζω πολύ καλά τον πόνο της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου και στο άκουσμα ενός τροχαίου ξυπνούν μνήμες στο μυαλό μου και πολλές φορές το μπερδεύουν γεμίζοντας την ψυχή μου θλίψη. Ξέσπασε σάλος από την προχθεσινή ανάρτηση μου για το τροχαίο στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας. Ένα υστερόβουλο και συνάμα κακόβουλο «σκηνοθετικό» χέρι με έκανε να μοιάζω με άκαρδο ανθρωπόμορφο τέρας.

Η στεναχώρια μου μεγάλη, όμως είναι γεγονός ότι ο γραπτός λόγος συχνά γίνεται «αιχμηρός», καθώς ο συνομιλητής δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναίσθημα στα γραφόμενα, πολύ δε μάλλον όταν παρουσιάζεται ένα σχόλιο και δεν αναλύεται ολόκληρος ο συλλογισμός του γράφοντος.

Τις τελευταίες ώρες, με παρουσιάζουν ως «άκαρδο» διαστρεβλώνοντας ένα σχόλιό μου, με τη δημοσίευση ενός κομματιού μιας διαδικτυακής συζήτησης κομμένου και ραμμένου κατά το δοκούν. Προκειμένου να μην υπάρχουν αλλοιώσεις και διαστρεβλώσεις επανέρχομαι δημοσίως να δηλώσω:

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος του σχολίου μου, ακούγοντας για το ατύχημα το οποίο είχε ως συνέπεια μεταξύ άλλων και το θάνατο του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, έρχεται αναπόφευκτα στο μυαλό όλων των Χανιωτών και στο δικό μου, το τραγικό τροχαίο ατύχημα ακριβώς έξω από τα Jumbo στο Μ. Τοίχο Χανίων, όπου εξαιτίας παράνομου από την επιχείρηση διανοιγμένου δρόμου, το 2007 έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι 27 χρονών. Αδίκως ήμουν σκληρός όσον αφορά τα συλλυπητήρια προς τον ατυχή πατέρα και ζητώ συγγνώμη. Και πάλι, αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να ευχηθώ το θάνατο κανενός. Και ποιος είμαι εγώ άλλωστε να ευχηθώ κάτι τέτοιο;

Και ερχόμαστε στο δεύτερο σκέλος του σχολίου μου όπου αναρωτήθηκα ευλόγως «ποιος πατέρας προτιμά να θάψει το παιδί του και να μην πάρει αυτός τη θέση του;». Όπως αναλυτικά αναφέρω σε άλλο σχόλιό μου παρακάτω στην ανάρτηση, κάθε φορά που επιστρέφω από την κηδεία νέου παιδιού αντηχούν συνεχώς στο μυαλό μου οι φράσεις των γονιών «γιατί εσύ και όχι εγώ;». Σε αυτό ακριβώς αναφερόμουν και σε καμία περίπτωση σε κατάρες, όπως παρουσιάστηκε. Το σχόλιό μου στο Facebook αφορά στις προσωπικές μου απόψεις. Ο δε ρόλος μου ως θεσμικός παράγοντας κρίνεται από τα έργα μου.

Δεν θα σταθώ σε αυτούς που λόγω παραπλάνησης ή εσφαλμένης δικής μου διατύπωσης, παρεξήγησαν την αλήθεια των γραφομένων μου. Σε αυτούς όμως που εσκεμμένα με «καταδιώκουν», έχω να αναφέρω ότι ο αγώνας τους θα είναι δύσκολος».
Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Kρίμα που δεν ήταν ο ίδιος στην Porche»- Σοκ από το χυδαίο σχόλιο του Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων κατά Βακάκη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator