ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ: ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ

0




ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙΡΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ

Oσοι καιρό τώρα κρύβονταν πίσω απο την σκιά τους σήμερα βγήκαν μπροστά για να τελειώσουν με την Κόρινθος 2006.

Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο ένας επόπτης ο κ.Κωνσταντόπουλος να ορίζεται διαιτητής σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και να καταδικάζει την ομάδα μας.

Μέχρι τώρα δεν μιλήσαμε ποτέ για την διαιτησία και κατηγορηθήκαμε ότι έχουμε χαλαρή στάση και δεν προστατεύουμε την ομάδα μας. Δυστυχώς μπορεί να είχαν δίκιο.

Η δική μας φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο ίσως δεν έχει σχέση και θέση σε ένα χώρο που η διοίκηση μίας ομάδας προσπαθεί να κάνει το γήπεδο βούρκο για να χαλάσει το παιχνίδι της αντιπάλου της..!

Σήμερα το διαιτητικό τρίο καταδίκασε την Κόρινθος 2006 και την έβγαλε απο τον στόχο της που ήταν το πρωτάθλημα.

1.Ο διαιτητής κ.Κωνσταντόπουλος κατασκεύασε δεύτερη κίτρινη κάρτη και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Ροθώνη αφήνοντας απο το 30' λεπτό την ομάδα με 10 παίκτες.

2.Επίσης ο διαιτητής και οι επόπτες του, κατακύρωσαν το πρώτο γκόλ της Κορίνθου ο επιθετικός της οποίας ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο πιο μπροστά απο τους αμυντικούς μας.

3.Ο διαιτητής κ.Κωνσταντόπουλος και οι βοηθοί του Μπέτσογλου και Σεφέρης χάρισαν το δεύτερο γκολ στον ΠΑΣ Κόρινθος με ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

4.Δεν "Είδαν" μπροστά τους τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Σγουρό που απέκρουσε την μπάλα με το χέρι μέσα στην μικρή περιοχή όταν το σκόρ ήταν 2-2 και μας στέρησαν ένα πέναλτι που είδαν όλοι οι φίλαθλοι.

5. Ολοι οι φίλαθλοι αλλά και οι κάμερες είδαν τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Κόρινθος να πιάνει απο τον λαιμό ποδοσφαιριστή μας και ενώ αυτό έγινε μπροστά στα μάτια του επόπτη κ.Σεφέρη, ο διαιτητής δεν απέβαλε ως ΟΦΕΙΛΕ τον τερματοφύλακα αλλά άλλο άσχετο με το επεισόδιο παίκτη της Κορίνθου.

Δυστυχώς για αυτούς υπάρχει ο τηλεοπτικός φακός και θα είναι για πάντα εκτεθιμένοι στους φιλάθλους της Κορινθίας που αγαπούν το ποδόσφαιρο και κάνουν όνειρα για αυτό.

Κατάφεραν να μας βγάλουν απο τον στόχο ελπίζοντας ότι έτσι θα διαλύσουν την Κόρινθος 06.

Ομως έχουν κάνει μεγάλο λάθος και θα το καταλάβουν πολύ σύντομα.

Εμείς συνεχίζουμε, πιο αποφασισμένοι απο ποτέ.

Το Κορινθιακό ποδόσφαιρο θα βρεί τον δρόμο του. Απο την πλευρά μας θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να σταματήσουν αυτές οι αθλιότητες και να είναι σίγουροι οι εμπνευστές του σεναρίου διάλυσης της ομάδας μας ότι όχι μόνο δεν θα καταφέρουν τίποτα αλλά θα το μετανοιώσουν.

Η Κόρινθος 2006 συνεχίζει με ψηλά το κεφάλι.

Εξω απο τα παρασκήνια και μακριά απο φαινόμενα που μολύνουν το ποδόσφαιρο.

Ο κ.Κωνσταντόπουλος και οι βοηθοί του κκ.Μπέτσογλου και Σεφέρης οφείλουν να ζητήσουν τουλάχιστον συγνώμη απο τους φιλάθλους για τα όσα έγιναν σήμερα στο γήπεδο του Συνοικισμού και ήταν πρωταγωνιστές.

Η ώρα της κρίσης για όλους μας πλησίασε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Η Κόρινθος 2006 στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι γνωστή για το ήθος της και για την προσπάθεια που κάνει ΜΟΝΗ της μέσα στα γήπεδα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2006
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ: ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator