Από το "Νταμάρι" στην Καραθώνα μεταφέρονται τα μπάζα... Για γέλια και για πολλά κλάματα η υπόθεση...

0Μετά τη χθεσινή φωτιά στο "Νταμάρι" σήμερα μεταφέρθηκαν μπάζα από εκεί, που αλλού, στην πολύπαθη Καραθώνα...

Την είδηση δε θα τη διαβάσετε στα μέσα ενημέρωσης, που φροντίζουν να μας πληροφορούν μόνο για τα καλά ή όσα νομίζουν καλά, που γίνονται στο Δήμο Ναυπλιέων, στην ουσία για να προβάλλουν το Δήμαρχο.

Στην καθιερωμένη τους ημερήσια διαφήμιση του Δημήτρη Κωστούρου, μαθαίνουμε ότι πέτυχε τη χρηματοδότηση για τον "Εκσυγχρονισμό του Τριανόν".

Να θυμηθώ πόσα έργα εξαγγέλλονται και δεν ξεκινάνε ποτέ ή μένουν στη μέση; Ας μη φανώ μίζερος που λέει και ο Δήμαρχος, να ευχηθώ όλα να πάνε καλά και σε κανα πεντάρι χρόνια να έχει ολοκληρωθεί το έργο, γιατί είναι απαραίτητη η χρήση του μνημείου, πέρα από τη διατήρηση της μορφής του.

Όμως, σαν αντιπερισπασμός στην τεράστια απήχηση που είχε στους Δημότες, το νέο έγκλημα της χωματερής στο "Νταμάρι", μάλλον απέτυχε...


Καλές οι υποσχέσεις και τα ευχολόγια, ακόμα και οι εκδηλώσεις, όμως ένας Δήμαρχος οφείλει πρώτα και πάνω από όλα, να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών και του περιβάλλοντος της περιοχής της οποίας είναι Δήμαρχος.

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το θέμα με τη χωματερή στο "Νταμάρι" και αφού αυτοί που από το Νόμο έχουν την ευθύνη να ελέγξουν την παρανομία δεν το έκαναν, έπρεπε ο Δήμαρχος να κάνει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα.

Αυτό είναι το σωστό και έτσι κάνει κάποιος που θέλει να προστατέψει τα συμφέροντα του Δήμου του.

Εκτός αν έχει λόγους να μη θέλει να δοθεί έκταση στο θέμα...

Γιατί όπως παρατήρησε κάποιος φίλος, πολύ τακτοποιημένα είναι τα βουναλάκια με τα μπάζα στο "Νταμάρι", ένας εργολάβος ποτέ δεν τα τοποθετεί έτσι, όπου να 'ναι τα πετάει στα γρήγορα για το φόβο να συλληφθεί...

Αλλά υπάρχει και η πρακτική πλευρά, το "Νταμάρι" να λειτουργεί σαν σταθμός μεταφόρτωσης για τον τεράστιο όγκο χώματος που θα χρειαστεί για να καλυφτούν τα σκουπίδια της Καραθώνας, ιδιαίτερα τώρα που έρχεται καλοκαίρι και που σωρεύονται εκεί χιλιάδες τόννοι σκουπιδιών από όλο το Δήμο, από το Αραχναίο μέχρι τα Καρναζέικα.

Ερωτήματα που έχω κι εγώ... Θα με διαψεύσει ο Δημήτρης Κωστούρος μόλις βγει να μας πει την αλήθεια...

Prefadoros

Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από το "Νταμάρι" στην Καραθώνα μεταφέρονται τα μπάζα... Για γέλια και για πολλά κλάματα η υπόθεση..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator