Πρώην πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο γιος μου φεύγει για την Αυστραλία – Δεν υπάρχει στήριξη στους νέους

0



Μόλις πριν από δύο χρόνια ο Αλέξανδρος Λουιζίδης ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, εκπροσωπώντας τους Οικολόγους Πράσινους.

Ο ίδιος έχει ασχοληθεί ενεργά επί σειρά ετών με την φιλοσοφία της οικολογίας, σημείωνε, όταν με πάθος έδινε τον εκλογικό του αγώνα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είχε φθάσει η ώρα να μπουν οι σωστές βάσεις ανάπτυξης για τα νησιά μας αλλά και ένα τέλος στην καταστροφή του περιβάλλοντος, των παραλιών και του υπέροχου φυσικού μας πλούτου, έτσι καλούσε τον κόσμο να εμπιστευθεί το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, ο ίδιος άνθρωπος βρέθηκε σε δύσκολη θέση να αποχαιρετά τον γιο του, ο οποίος φεύγει για την Αυστραλία, γιατί στην Ελλάδα το όραμά του χάθηκε.

Η ανάρτηση του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ συγκινεί για τον τρόπο με τον οποίο καλείται ο πατέρας να αποχωριστεί τον γιο του που πλέον πρέπει να αναζητήσει κάπου αλλού το μέλλον του.

«Σήμερα φεύγει ο Γιος μου Γιώργος για την μακρινή Αυστραλία …. και μου σπαράζει την ψυχή … Έκανε έναρξη σαν ελεύθερος επαγγελματίας αλλά τα εισοδήματα του ήταν ανακόλουθα της φορολόγησης του, της ασφάλειας του και της στήριξης του σαν ΝΕΟΣ από το σύστημα μας … οπότε αναγκαστικά θέλοντας να επιβιώσει και να δημιουργήσει ξενιτεύεται … ξέρω δεν είναι ο μόνος και ο πρώτος νέος που το κάνει αυτό στον τόπο μας και λυπάμαι γιαυτο … χαίρομαι όμως που έχει το θάρρος και το κουράγιο να ζήσει σε ίσως ένα καλύτερο τόπο αψηφώντας τις δυσκολίες που θα του παρουσιαστούν πηγαίνοντας σε ένα Hostel αμφισβητούμενο σε ένα άγνωστο τόπο με ελάχιστα χρήματα χωρίς καμία στήριξη μέχρι να ξεκινήσει την καινούργια του δουλειά … Σε θαυμάζω γιε μου !!!! πάντα ήμασταν πρόσφυγες ούτως η άλλως… ο Πατέρας σου … Ο αιθεροβάμων και γραφικός υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις της υποτιθέμενης επανάστασης …».
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώην πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο γιος μου φεύγει για την Αυστραλία – Δεν υπάρχει στήριξη στους νέους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator