Χώρα της οποίας οι θεσμοί γίνονται κουρελόπανο του κάθε κακομαθημένου, είναι χώρα καταδικασμένη

0



Αφού έθρεψαν τα πεινασμένα στομάχια τους διασπαθίζοντας τα κονδύλια των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, βρέχοντας το βαμβάκι για να φαίνεται βαρύτερο, δηλώνοντας ψευδείς εκτάσεις και κάνοντας ζάμπλουτες τις στριπτιτζούδες της εθνικής οδού, ήρθαν στην Αθήνα. Κρατώντας ξύλα και λοστούς επιτίθενται κατά αστυνομικών, οι οποίοι διακινδυνεύουν τη ζωή τους για €700. Μα θα μου πείτε όλοι οι αγρότες είναι χούλιγκανς; Ενδεχομένως όχι. Υπάρχουν και τίμιοι οικογενειάρχες. Όμως, δεν είμαι στατιστικολόγος για να υπολογίσω πόσοι είναι και πόσοι δεν είναι. Στη φωτογραφία βλέπω εγκληματίες. Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, θα είχαν συλληφθεί για πρόκληση φθορών κατά της δημόσιας περιουσίας, έργω εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών σε αστυνομικούς. Το λιγότερο. Στα στιβαρά κράτη μπορεί να τους φύτευαν και μια σφαίρα στο πόδι για να ισιώσουν. Χώρα της οποίας οι θεσμοί γίνονται κουρελόπανο του κάθε κακομαθημένου, ειναι χώρα καταδικασμένη.

Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χώρα της οποίας οι θεσμοί γίνονται κουρελόπανο του κάθε κακομαθημένου, είναι χώρα καταδικασμένη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator