Τα πάντα είναι… ΠΑΣΟΚ! Πλιάτσικας: «Όλη η Ελλάδα είναι ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα με το τι ψηφίζουμε»

0



Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του στο aixmi.gr ο δημοφιλής μουσικός και τραγουδιστής Φίλιππος Πλιάτσικας αναφέρεται στη μουσική, τους ΠΥΞ ΛΑΞ, το τραγούδι, την κατάθλιψη που βίωσε και πώς την αντιμετώπισε, για τα χρέη που ανέπτυξε λόγω της υπερφορολόγησης, για τον Αλέξη Τσίπρα, το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τα talent shows.

Ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξής του στη Μαρκέλλα Σαράιχα και το aixmi.gr:

Πολιτικά σε τι χώρο κινείστε; Ήσασταν από τους υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα; Αν όχι, για ποιο λόγο; Θεωρήσατε ότι αυτά που έλεγε ήταν αδύνατον να γίνουν; Αν ναι, μετανιώσατε για την επιλογή σας;

«Ακριβώς επειδή σέβομαι την έννοια της πολιτικής και αισθάνομαι πολιτικό ον, κινούμαι σε έναν χώρο πολύ μακριά από τα κόμματα, εδώ και πολλά χρόνια. Δεν θεωρούσα και δεν θεωρώ ότι με την υπάρχουσα δομή και φιλοσοφία τους μπορούν να λύσουν τα πραγματικά προβληματα. Η απάντηση μου στο προηγούμενο ερώτημα, μπορεί να σας καθοδηγήσει σε κάποιους απ΄τους λόγους που το πιστεύω αυτό».

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι διανύουμε τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων ετών. Πιάσαμε πάτο κατά τη γνώμη σας; Πιστεύετε ότι μπορούμε να πάρουμε τα πάνω μας ή φταίει η νοοτροπία του Έλληνα που φτάσαμε σε αυτό το αδιέξοδο;

«Ο πάτος είναι υποκειμενικό πράγμα, πάντα υπάρχει χώρος για πιο κάτω. Δεν νομίζω ότι η σωστή μέθοδος για να περιμένουμε μια πορεία προς τα πάνω είναι πρώτα να σκάσουμε στον πάτο. Και ναι, πιστεύω ότι σε μεγάλο ποσοστό, όπως και σε ατομικό επίπεδο ισχύει, έτσι και σε ομαδικό, η προσωπική ευθύνη για ό,τι μας συμβαίνει, παίζει τον κυρίαρχο ρόλο».

Αρκετοί, πλέον, υποστηρίζουν ότι παρότι έχουμε αριστερή κυβέρνηση, κυβερνάει πιο δεξιά κι από τους δεξιούς. Ποια είναι η δική σας γνώμη;

«Δεν πιστεύω σε πρόσημα διακυβέρνησης. Πιστεύω σε ειλικρινείς προθέσεις, σε φίλους ή όχι της πραγματικότητας και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται ή όχι για το κοινό καλό. Νομίζω πως τα αριστερά και τα δεξιά πρόσημα έχουν πάψει εδώ και καιρό να υπάρχουν. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, πιστεύω ότι κανείς θα πρέπει να κάνει την κριτική του. Προσωπικά είμαι το ίδιο απογοητευμένος για τους ίδιους λόγους».

Η γνώμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα; Πολλοί, στην αρχή τουλάχιστον, τον συνέκριναν με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Βλέπατε κάποια ομοιότητα εσείς;

«Υπάρχει ένας αστικός μύθος που κυκλοφορεί μεταξύ μας εδώ και αρκετό καιρό, ότι «ανεξάρτητα με το τι ψηφίζουμε, όλη η Ελλάδα είναι ΠΑΣΟΚ». Νομίζω ότι αυτός ο μύθος με καλύπτει πλήρως».

Έχετε αποφασίσει τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές; Μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα ή μας κυβερνούν οι ξένοι, όπως πολλοί θεωρούν πως συμβαίνει;

«Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι η ψήφος είναι ένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο…αλλά όχι, δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές. Αυτές τώρα οι “καμμένες” και “ψεκασμένες” συνομωσιολογίες περί των κακών ξένων δεν με άγγιζαν ποτέ και δεν με αφορούν».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο: aixmi.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα πάντα είναι… ΠΑΣΟΚ! Πλιάτσικας: «Όλη η Ελλάδα είναι ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα με το τι ψηφίζουμε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator