ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0






Οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου ,2ου,4ου Γυμνασίων Κορίνθου, Γυμνασίου Χιλιομοδίου, Πολυτέκνων, Τριτέκνων, ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, ο Σύλλογος Ποντίων, οι Χριστιανικοί σύλλογοι «Απόστολος Παύλος» και «Απόστολος Θωμάς» , η Διοικούσα επιτροπή των Θεολόγων Ν. Κορινθίας κ. ά φορείς :

Eπιθυμούν να εκφράσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων και προσωπικά στο Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Πνευματικό , τις θερμές τους ευχαριστίες και τα ειλικρινά τους συγχαρητήρια, για την δυνατότητα που έδωσαν στους διοργανωτές της Ημερίδας που έγινε την Κυριακή 19/3/2017 στο Δημοτικό Θέατρο « Θωμάς Θωμαίδης» να ενημερώσουν την κοινή γνώμη και να ενημερωθούν και οι ίδιοι από έγκριτους επιστήμονες για το ζήτημα που προέκυψε με την Εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ σχετικά με την «αποδόμηση των εμφύλων ταυτοτήτων» και που μπορεί να οδηγήσει η επιβολή τους.

Η πολυφωνία και η έκφραση κάθε τεκμηριωμένης άποψης, και μάλιστα διεπιστημονικής , είναι δημοκρατικό κεκτημένο στη χώρα μας. Αλλοίμονο αν επιτρέψουμε ως κοινωνία τη φίμωση της έκφρασης της ειρηνικής πλειοψηφίας των πολιτών, από τη βοώσα μειοψηφία η οποία εσκεμμένα χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα (παραπληροφόρηση, βία,φανατισμό, μισαλλοδοξία, προπηλακισμούς) για να επιβληθεί.

Επιτρέψτε μας να θυμίσουμε σε όλους σας τα λόγια του Πλάτωνα πρός το λαό όπου αναφέρει τα εξής: “Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν. Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους.”

Σας συγχαίρουμε λοιπόν και σας ευχαριστούμε και πάλι, για τη γεναία και αταλάντευτη από 1/3/2017 απόφασή σας (παρά τις μετέπειτα προσπάθειες κατασυκοφάντησης και φίμωσης) να θέσετε υπό την Αιγίδα του Δήμου Κορινθίων αυτή τη διοργάνωση, να την τιμήσετε με την παρουσία σας,να δημοσιεύσετε το από 7/3/17 Ψήφισμα του Δήμου κατά της εγκυκλίου του ΥΠΠΕΘ , και τέλος με όλες αυτές τις ενέργειες να ενδιαφερθείτε έμπρακτα για το μέλλον των παιδιών μας, της πολιτικής και πολιτισμικής συνέχειας αυτής της χώρας που έδωσε στην ανθρωπότητα την δημοκρατία.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Με τιμή

Οι φορείς και συνδιοργανωτές
Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator