Το ανέκδοτο του αιώνα από τον Ρουσόπουλο! «Ο Καραμανλής μιλάει με τα έργα του - Ο Σημίτης λέει ψέματα» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Να ξαναγράψει την ιστορία επιχείρησε πάλι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Θοδωρής Ρουσόπουλος που εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» στον απόηχο της χθεσινής συνέντευξης του Κώστα Σημίτη και τα όσα είπε για την καταστροφική διακυβέρνηση Καραμανλή.

Ο κ. Ρουσόπουλος «αγιοποίησε» τον Κώστα Καραμανλή και έριξε το «ανάθεμα» σε Σημίτη-Παπανδρέου για την πορεία της χώρας και όπως είπε «ο κ. Σημίτης παραποιεί την αλήθεια».

Αρχικά, ο κ. Ρουσόπουλος χαρακτήρισε ψευδή τα όσα ισχυρίστηκε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης  για «μεγάλα ελλείμματα που δημιούργησε η  κυβέρνηση Καραμανλή».

«Το 2009 εμείς είχαμε «ανάπτυξη»  -4,3% (ύφεση) όταν όμως ο μέσος όρος της υπόλοιπης Ευρώπης ήταν στο -4,5% (ύφεση)» αλλά αυτά δεν τα λέει ο κ. Σημίτης παραποιώντας συστηματικά την αλήθεια», τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος λέγοντας πως «και η Γερμανία το 2005 είχε ύφεση (-5%)».

«Το χρέος των κυβερνήσεων Καραμανλή ήταν πολύ μικρότερο», επεσήμανε  ο πρώην υπουργός τονίζοντας πως «το κόλπο, το τερτίπι που έκανε η κυβέρνηση Σημίτη για να φορτώνει το χρέος στην επόμενη κυβέρνηση, ήταν π.χ στα εξοπλιστικά  ότι έδιναν το 1/3 προκαταβολή και έβαζαν στο τέλος το συνολικό τίμημα να το χρεωθεί η επόμενη κυβέρνηση».

Στο σημείο αυτό ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε  «πως μιλάμε για 8,6 δισ ευρώ για εξοπλιστικά προγράμματα για τα οποία βέβαια εκτός από αυτό το τερτίπι υπάρχουν και πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης Σημίτη που είναι φυλακή για άλλες υποθέσεις».

«Για μίζες», επεσήμαναν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ  για να συμπληρώσει ο πρώην υπουργός: «50 δισ ευρώ μόνο τόκους  έπρεπε να πληρώσει η κυβέρνηση Καραμανλή από τέτοιες ενέργειες, της κυβέρνησης Σημίτη. Η κυβέρνηση Σημίτη με τεχνητούς και τεχνικούς όρους μετέθετε  συνεχώς τον λογαριασμό στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή».

Για την ΕΡΤ που ήταν και στον τομέα ευθύνης του ο κ. Ρουσόπουλος επεσήμανε: «Είχαν αφήσει 120 εκατομμύρια υποχρεώσεις τους να πληρωθούν το 2005 από εμάς».

Μίλησε και για το swap του Κώστα Σημίτη ο κ. Ρουσόπουλος τονίζοντας πως: «πληρώσαμε πολύ περισσότερα για να «εξαφανίσει» η κυβέρνηση Σημίτη χρέος 2,8 δισ ευρώ». (σ.σ για το συγκεκριμένο θέμα κάποιοι λένε πως μας στοίχισε κοντά στα 16 δισ ευρώ)».

Ερωτώμενος ο κ. Ρουσόπουλος για ποιο λόγο δεν βγαίνει να μιλήσει και ο Κώστας Καραμανλής όπως ο Κώστας Σημίτης  τόνισε πως «ο Καραμανλής μιλάει με τα έργα του και ένα από αυτά είναι κοντά σας. Το Μέγαρο Νιάρχου που δημιούργησε η δική μας κυβέρνηση. Άλλωστε αυτοί που λένε γιατί δεν μιλάει ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλουν να τον ακούσουν απλώς  ψάχνουν να βρουν μια ακόμη αφορμή για να τον βρίσουν και πάλι.

Ο Καραμανλής στα κρίσιμα όπως ήταν το δημοψήφισμα το 2015 μίλησε , όπως και πρόσφατα μέσω της ανακοίνωσής του για την απόφαση για το Βατοπέδι. Μια σκευωρία που είχε στόχο να πλήξει την κυβέρνηση Καραμανλή και το έργο της».

Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ανέκδοτο του αιώνα από τον Ρουσόπουλο! «Ο Καραμανλής μιλάει με τα έργα του - Ο Σημίτης λέει ψέματα» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator