Τρίτη δύναμη στη Βουλή η ενισχυμένη Δημοκρατική Συμπαράταξη - «Γκρεμίστηκε» η Χρυσή Αυγή

0Μετά τη σημερινή ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία Δημήτρη Κουκούτση, η κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου πέφτει στους 17 βουλευτές.

Αυτό σημαίνει ότι «γκρεμίζεται» από την 3η θέση, στην οποία βρισκόταν μέχρι σήμερα μαζί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, που αριθμεί 18 βουλευτές, μετά τις προσχωρήσεις βουλευτών το τελευταίο διάστημα, και αυτομάτως η Δημοκρατική Συμπαράταξη γίνεται η 3η κοινοβουλευτική δύναμη.

Με θεμέλιο αυτή την 3η θέση, στη Χαριλάου Τρικούπη στοχεύουν ακόμη ψηλότερα για την επόμενη Βουλή, ούτως ώστε να ενδυναμώσουν έτι περαιτέρω τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και να γίνει καταλύτης των εξελίξεων μετά τις εκλογές.

Αναλυτικά η κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων (σε παρένθεση ο αριθμός βουλευτών):

Συμπολίτευση (153)

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (144)

ΑΝ.ΕΛ. (9)

Αξιωματική Αντιπολίτευση

Ν.Δ. (76)

Ελάσσων Αντιπολίτευση

ΔΗ.ΣΥ. (18)

Χ.Α. (17)

Κ.Κ.Ε. (15)

Ένωση Κεντρώων (8)

Το Ποτάμι (6)

Ανεξάρτητοι (7)
Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρίτη δύναμη στη Βουλή η ενισχυμένη Δημοκρατική Συμπαράταξη - «Γκρεμίστηκε» η Χρυσή Αυγή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator