Μεταφέρουν γεννήτριες από το εγκληματολογικό της Θεσσαλονίκης στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο ταξιτζής στην Καστοριά

0Το απόλυτο σκοτάδι που επικρατεί δυσχεραίνει τις έρευνες των αστυνομικών στην Καστοριά, στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος οδηγός ταξί.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να ξημερώσει για να ξεκινήσουν διεξοδικές έρευνες. Παράλληλα, όμως, αυτή την ώρα μεταφέρονται στην Καστοριά γεννήτριες από το εγκληματολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μεταφέρουν γεννήτριες από το εγκληματολογικό της Θεσσαλονίκης στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο ταξιτζής στην Καστοριά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator