Ξέφραγο αμπέλι η πατρίδα μας

0


Στην Ελλάδα το τελευταίο πράγμα που εξετάζει ο μηχανισμός παραγωγής εντυπώσεων είναι η αλήθεια. Το σύμπλοκο εξουσίας που ορίζει τι είναι καλό και τι κακό δεν ενδιαφέρεται για τα γεγονότα, τις αποδείξεις, τη λογική, τη σημασία των λέξεων. Όλα αυτά τα παραχαράζει, τα αλλοιώνει, τα αγνοεί και τα αντιστρέφει κατά το δοκούν. Ο αντικειμενικός στόχος της αντιλογικής και ανθελληνικής μηχανής που καταπιέζει τους Έλληνες είναι η εξυπηρέτηση της νεοταξικής ατζέντας της υποταγής του κράτους και της διάλυσης του έθνους μας.

Απόδειξη είναι οι εικόνες ντροπής στο Ελληνικό - με την ντροπή, όμως, να είναι εντελώς διαφορετική από εκείνην που ισχυρίζονται ότι αντελήφθησαν και αισθάνθηκαν οι αποδομητές δημοσιολογούντες.

Αυτό που αληθινά συνέβη είναι εκείνο που άπαντες παρακολούθησαν αλλά ελάχιστοι παραδέχονται. Πρόσφυγες, λαθρομετανάστες και «αλληλέγγυοι» προπηλάκισαν τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και του απαγόρευαν την είσοδο. Επίσης έδειξαν απείθεια στις υποδείξεις των αστυνομικών δυνάμεων (και σε αρκετές περιπτώσεις βιαιοπράγησαν), συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι οι νόμιμοι... κτήτορες του χώρου που τους έχει παραχωρήσει η Πολιτεία για να στεγάζονται προσωρινά, και αρκετοί κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με την Αστυνομία έβαλαν «μπροστά» τα παιδιά τους, ώστε να φανεί η ΕΛ.ΑΣ. «ανάλγητη» και να ισχυρίζονται οι διάφορες σκοτεινές ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι» κοτζαμπάσηδες του χώρου ότι η Ελλάδα επέδειξε «βαναυσότητα» και «χτύπησε μικρά παιδιά».

Η αντίδραση της κυβέρνησης σ' αυτό το μπάχαλο ήταν μηδενική. Άφησε τα γεγονότα να εξελιχθούν και επέτρεψε στους επιτιθέμενους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να παραβιάζουν ατιμωρητί τη νομιμότητα.

Αν το κράτος μας ήταν φυσιολογικό, οι ασκούντες την εκτελεστική εξουσία σέβονταν τους φορολογούμενους πολίτες και οι θεσμοί λειτουργούσαν, όσοι ασχημονούσαν θα έπρεπε να έχουν προσαχθεί για τα δέοντα και τα νόμιμα.

Όμως, καθώς φαίνεται, εδώ κυβερνούν όσοι εισέρχονται παρανόμως στη χώρα, μερικές ύποπτες ΜΚΟ που πρακτορεύουν ξένα (κρατικά και ιδιωτικά) συμφέροντα και οι γνωστοί άγνωστοι. Οι πολίτες χρησιμεύουν σε όλους τους παραπάνω για να πληρώνουν τον φουσκωμένο λογαριασμό...

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξέφραγο αμπέλι η πατρίδα μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator