ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Νέος Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ο Τιμολέων Πιέτρης

0



​Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν τα μέλη των νομικών προσώπων και επιτροπών του Δήμου Κορινθίων για τα έτη 2017-2019.

Στην ψηφοφορία για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης αναδείχθηκε νέος Αντιπρόεδρος.

Η ανάληψη της τιμητικής αυτής θέσης, γίνεται σε μια περίοδο όπου το Λιμενικό Ταμείο μπορεί να αποτελέσει εργαλείο τουριστικής ανάπτυξης, προσέλκυσης επενδύσεων και ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Επίσης η Ανεξάρτητη Παράταξη θα εκπροσωπηθεί μέσω του κου Πιέτρη και στα νομικά πρόσωπα Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Κορινθίων και Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κορινθίων.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "Κόρινθος 2014-2019"
Δ Αδειμάντου 41 & Eθνικής Αντιστάσεως, 20 131 Κόρινθος
Τ 27410 75570 | F 27410 75571 | S korinthos2014.wordpress.com
Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Νέος Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ο Τιμολέων Πιέτρης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator