Δυστυχώς τα κατάφεραν: Διέλυσαν την χώρα!

0Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη χώρα είναι σαφώς η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών. Η παρατεταμένη κακοποίηση  της κοινωνίας προκειμένου να διασωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το πολιτικό – οικονομικό σύστημα που τους στηρίζει αποδίδει καρπούς: Το φανερώνουν παντού τα ανθρώπινα ερείπια, η γενική έκπτωση σε κάθε τομέα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, ενώ η επικράτηση του χυδαίου και της χυδαιότητας όπως αυτή εκφράζεται από πρόσωπα και καταστάσεις, ξεπερνά κάθε ιστορικό προηγούμενο και δεδομένο.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Η  ΕΛΣΤΑΤ αποκάλυψε ότι ήταν πλαστό και το τελευταίο «αφήγημα» του κύριου Τσίπρα περί Ανάπτυξης κι ευημερίας, πάνω στο οποίο η κυβέρνηση στήριξε τη δική της επιβίωση (για την ακρίβεια, την επιμήκυνση της παραμονής της στην εξουσία) και καθόλου την ελληνική κοινωνία. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό, έχοντας συνηθίσει πλέον να υπερπηδούμε τα βουνά των κυβερνητικών αυταπατών και ψευδών;

Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδείχτηκε η πλέον απογοητευτική κυβέρνηση των νεότερων χρόνων, μια κυβέρνηση που κατάφερε να πετύχει ένα απόλυτο ρεκόρ ψευδών, συκοφαντιών, παραχαράξεων, μια κυβέρνηση- πρωταθλήτρια ανικανότητας, πολιτικού αμοραλισμού και πρωτοφανούς  κυνισμού που δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία της χώρας. Κατάφερε να δημιουργήσει τις μεγαλύτερες προσδοκίες, ευτύχησε της εμπιστοσύνης  μιας κυρίως πασοκογενούς μερίδας του εκλογικού σώματος και αποδείχθηκε η πιο καταστροφική κυβέρνηση όλων των εποχών, η πλέον αναξιόπιστη, η πλέον ανίκανη και αναποτελεσματική, επικίνδυνη για την κοινωνία και την Ελλάδα.

Το μόνο θετικό (εντός πολλών εισαγωγικών) είναι ότι έθεσε τέρμα στον μύθο του ΣΥΡΙΖΑ του «ριζοσπάστη» Τσίπρα. Ότι αποκάλυψε περίτρανα το άδειο πουκάμισο, το κενό κιβώτιο αυτής της αντισυστημικής πολιτικής παράταξης , με ένα τίμημα ανυπολόγιστης ακόμα καταστροφής που ιστορικά θα αποδοθεί στον ιδιότυπο Εμφύλιο που συνεχίζει ο πρωθυπουργός  κατασπαράσσοντας ότι απομένει από τις της σάρκες της χώρας…

Πόσοι άραγε θυμούνται σε αυτή τη χώρα τι έχει λεχθεί όλα αυτά τα χρόνια από την Συριζαίϊκη αντιπολίτευση και τι κάνει τώρα ως κυβέρνηση…  Πρόκειται για την πιο τραγική κωμωδία που ζει η χώρα,  τουλάχιστον από την μεταπολεμική περίοδο έως τις μέρες μας.

Και έπονται κι άλλες παρόμοιες «επιτυχίες»… στους μισθούς και στις συντάξεις, στις μαζικές απολύσεις ,στις ζωές μας και στις ζωές των παιδιών μας!
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δυστυχώς τα κατάφεραν: Διέλυσαν την χώρα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator